- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
üç hak din Hristiyanlık Musevilik Müslümanlık birbirnine benzer..ama insanlar gönüllerince değiştirebildiği kadar değiştirmeye çalışır oz ayrı..işlerine gelmeyen bir şey oluncada dış güçlerin oyunudur dinde yoktur derler..
kadının eski bir kaç demecini okusan anlarsın. zaten kafa öyle gitmişki nereye rüzgar savursa oraya gidiyor..Bence başka nedenlerde olabilir.zeka bunlarla ölcülüyosa şayet desene hiç dgiştirmeyenler zeka seviyesi yüksektir ona göre
kadının eski bir kaç demecini okusan anlarsın. zaten kafa öyle gitmişki nereye rüzgar savursa oraya gidiyor..
diğer seçinlerindede aynı böyle konuşmuştu.
kim kaale alır bu kızı.
bu kızıda alıyorlar ya. ne desem şimdi şaşırdım.artık kaale alan çok olur, el üstünde tutulur
kadının eski bir kaç demecini okusan anlarsın. zaten kafa öyle gitmişki nereye rüzgar savursa oraya gidiyor..
diğer seçimlerindede aynı böyle konuşmuştu.
kim kaale alır bu kızı.
ya şu kız arıncı savunmasa yerden yere vururdunuz.Ben bu kadını sevmem etmem.evet bliyorum hayatını ama 3 din dgştrmesi zeka oranını göstermezki bana göre tabi.
Ama bu kadın eşi için hristyan olmuştu
Sonra bi boşluk oldu ve budistlge geçti.
Zaten bülent arınç'ın böyle cümlesine bu sahsiyetin cevap vermesi çok manidar geldi
doğru söze nedenirya şu kız arıncı savunmasa yerden yere vururdunuz.
şimdi hristiyan oldu budist oldu buna bile doğal bakıyorsunuz.
hemde kendi ıradesiye düşünerek bilinçli olsa hristiyan..
ok.
ama kız o kadar boş ki,sırf kocası istedi diye dinini değiştirdi.
bence boşluğunu anlayın artık.
tın tın . ve en uzak din budist oldu birde. bıraakın Allasen ya.
Genel konusuysun ben bu kzı savnmadm etmedm sevmedgmi de belirttm.ya şu kız arıncı savunmasa yerden yere vururdunuz.
şimdi hristiyan oldu budist oldu buna bile doğal bakıyorsunuz.
hemde kendi ıradesiye düşünerek bilinçli olsa hristiyan..
ok.
ama kız o kadar boş ki,sırf kocası istedi diye dinini değiştirdi.
bence boşluğunu anlayın artık.
tın tın . ve en uzak din budist oldu birde. bıraakın Allasen ya.
arkadaşım isterse bin kere değiştirsin bana ne.Genel konusuysun ben bu kzı savnmadm etmedm sevmedgmi de belirttm.
Yerden yere vurulacak bisey yok bna göre kendi terchi
arkadaşım isterse bin kere değiştirsin bana ne.
tercihlere saygılıyım.
ama kalkıp cılkını çıkarmanında,din seçimini,oyun haline getirmeninde anlamı yok.
sırf bu yüzden işte ciddiye alıncak insan değil.
eskiden anahtar gösterirlerdi seçim arifesinde ev araba anahtarı şimdi kuran gösteriyorlar liderler..bayağı bir yol aldık canım ilerleme babında
allahım ne kadar kötü bir şey bir başbakanın elinde kuran olması. anayasa kitabı olsa da fırlatsa değil mi ?
kötü bir şeymi yazdım..parti başkanlarına hayranlığım yok hepsinin yaptığını eleştirebilirm..kim fırlatmış anayasa kitabını bu arada?
sezercik. kötü yazdınız demiyorum ama elinde kuran olması kötü mü sizce. bbiri de din dayatması yazmış ne din dayatması kim kime din dayatıyor. kendi dilinizde okuyun diyor. türkçe bilmeyen büyük bir kesim var. kuran okumak ve anlamak içindir. zamana değinmiş arkadaşlar. başbakan aday yapacaklarını söylüyor bunu yapmayan zaten boşuna yarışa girmesin insanlar kara kaşa kara göze bakmıyor bunları anlamak gerek. icraata bakılıyor
Guzel konusmus.
En azindan kendi hatalarinin farkinda.
Ve "memelerinin ustune eylem yazip eylem yapann kadin daha mi iffetlidir?"sozune katiliyorum.
Tuğçe Kazaz'dan bana ne ama evet memelerinin üzerine yazılar yazıp eylem yapmak da bir eylem türü ve bence gayet güzel, nesi var?
en azından eylem yapmışlar..tuğçe ne yapmış allahaşkına..eylem yapanları kınamaktan başka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?