Tuğçe Kazaz'dan Bülent Arınç'a destek

Kimler kadınlar hakkında atıp tutuyor? kim veriyor bu özgürlüğü?

Yok Chelzy yok... Eskiden bir devlet adami agirligi vardi, edep vardi. Simdi artik mahalle agzi ile konusanlar prim yapiyor, siyaset ayaga dustu. Ekmeleddin beyin en cok da o tarafi hosuma gitti.. ama bu millet alismis argoya, mahalle agzina, begenmezler onu.. Efendi gibi konusmak demode oldu artik. Kadin muhabbeti, direk muhabbeti daha cok hora geciyor, kadinlar arasinda bile.. Baksana savunucularina..

bu hatun hristiyan olmamışmıydı.
sonra budist.
şimdide müslüman.
bir diğer sefer yıldırımlar devşiren zeusa tapar artık. :)
ciddiye alacağım bir gülme geliyor:)))
IQ ortada zaten.:)

kız tuğçe zeus sırada bekliyor. apollonda hani bana hani bana dedi.

tom cruise de scientology nin sırası ne zaman diye merak ediyormuş
çok bekletme tatlışım onları. ayıp olmasın sonra:)

Son düzenleme:
Ne oldugu belli olmayan bir sahsin yorumlarini nasil ciddiye alayim.
Karakter ve kisilik belli bir zamanla olusur ama bu kadin hala kendini cozememiski Bulent Arinci mi anlasin ???

Tuğçe arkadaşımızın kafa biraz karışık :)) henüz kendi dusuncesini bulamadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önemsenmiycek kadar basit insanlar...
devlet işleriyle uğraşmak yerine toplumun kadınları hakkında fikir beyanında bulunuyor biri çok lazımdı sanki...
bir diğeri de çanak tutuyor... o zaten ayrı dünya

sizde ya hayat kadınları islama döner bu kız niye yapmasın çok acımasızsınız :)

önemsenmiycek kadar basit insanlar...
devlet işleriyle uğraşmak yerine toplumun kadınları hakkında fikir beyanında bulunuyor biri çok lazımdı sanki...
bir diğeri de çanak tutuyor... o zaten ayrı dünya

ellerine sağlık ne güzel yazmışsın..kadınların derdi milleti gerdi

yok sırada bir sürü din ve inanç var.. tuğçe onlarıda deneyecek,olmaz öyle:)

dinlerin buluşma noktası aynıdır birbirine benzer noktalar çoktur..tabii dilediğince yapsın tercihlerini

Bazı arkadaşlara bakıyorum islamdan hristyanlga budistlge gecmek zeka seviyesinimi gösterir.

Bazı arkadaşlara bakıyorum islamdan hristyanlga budistlge gecmek zeka seviyesinimi gösterir.

üç hak din Hristiyanlık Musevilik Müslümanlık birbirnine benzer..ama insanlar gönüllerince değiştirebildiği kadar değiştirmeye çalışır oz ayrı..işlerine gelmeyen bir şey oluncada dış güçlerin oyunudur dinde yoktur derler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…