• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuğçe Kazaz, Canlı Yayında Bir İlki Gerçekleştirdi

Bu kadın bence herkesle dalga geçiyor. Ekranın başında oturup kahkahalarla gülüyordur. Başka mantıklı bir açıklaması yok.

Yazık ya beyin naklide mümkün değil dimi kızlar çok üzülüyorum ben buna :KK43::KK70: hem dindan hem milliyetçi en sevdiğim :KK8:

Başrol mevsimi geldi de iş mi bulamıyor diyecegimde... :KK45:

Ben bu Tugce' nin filminin sonunu çok merak ediyorum ya. Sonu pek iyi görünmüyor ya neyse...

Reklam meklam, bence cokta onurlu bisey yapmis. Ozel hayati beni ilgilendirmez. Zaten tek bi hiristiyanliga dondugunu biliyorum baska bilgim yok kadin hakkinda. Ben tebrik ediyorum.

Saygı duruşu nedir ki? Yani mantığı ne?
Sen saygı duruşunda bulundun diye anaların acısı mı hafifledi?
ya da sen saygı duruşunda bulundun diye aç şehit anaları mı doydu???????????

Niye saygi durusu yapmak mars okumak delilik veya akilsizlik mi

Normalde değil tabi. Ama bunu Tuğçe gibi biri yaparsa komik oluyor. Bireysel olarak yapabileceği başka şeyler varken bunun bir tek vitrinden ibaret kalması reklamdan başka bir şey değil.

Kaç yardım kuruluşunda gönüllü bağışçı olarak gördün? Olsa zaten ziyadesiyle gözümüze sokar.

Giymediği kıyafetleri bile bağışlasa emin ol hatırı sayılır bir şeyler çıkar.

Ama çıktığı programda şov yapmak parayla değil tabi.

Normalde değil tabi. Ama bunu Tuğçe gibi biri yaparsa komik oluyor. Bireysel olarak yapabileceği başka şeyler varken bunun bir tek vitrinden ibaret kalması reklamdan başka bir şey değil.

Kaç yardım kuruluşunda gönüllü bağışçı olarak gördün? Olsa zaten ziyadesiyle gözümüze sokar.

Giymediği kıyafetleri bile bağışlasa emin ol hatırı sayılır bir şeyler çıkar.

Ama çıktığı programda şov yapmak parayla değil tabi.
hemde çirkince bir şovvv..onu dahada küçülten bir şov..

3 ihlas 1 fatiha okuyaydin bari...o degilde bizim gundemimizi seninle degistiriyor olmalarina ....hayir cerez niyetinemi cikariyolar seni...yani sebep ne...biz kklilari cikarsalar daha iyi reyting yaparlar

Reklam meklam, bence cokta onurlu bisey yapmis. Ozel hayati beni ilgilendirmez. Zaten tek bi hiristiyanliga dondugunu biliyorum baska bilgim yok kadin hakkinda. Ben tebrik ediyorum.
Dua okusa onada bir kulp takilir tarafi belli kesimden yapan biri olsa ayakta şak şaklanir

Back