Bi aksam yengemle otururken konu yine fazla kilolara gelince komsu kızının gögüs ameliyatı oldugundan bahsetti. Cok iri sarkık oldugunu bi anda karar verip ameliyat oldugunu güzel oldugunu anlattı. Bu fikir bende hep vardı . Ama hic cesaret edemiyordum . İki cocukla birlikte iyice sarkan buyuyen gögüslerimi küçük göstermek adına ugraslarım beni cok yoruyordu. 24 kg vermiştim ama gögüslerim hep aynı kalmıstı. Alısveristen nefret ediyordum. Ya da bunun en buyugu olsun bi buyugu var mı kabinde sinir krizleri vs..yasıyordum. Neyse ameliyat olan kızı aradım konustum. Cok iyi oldugunu pişman olmadıgını keske önce yaptırsaydım dediğini duyunca iyice karar verdim. Doktoru aradım hemen randevu verdi o esnada bu sayfayla tanısıp üye oldum. Burdaki yorumların hepsini okudum sanırım 1970 sayfa kadar okudum. Bi sürü video doktor önerisi google un altını üstüne getirdim. En sonunda doktorla görüştüm niyeyse doktora içim ısındı hemen güvendim biraz sekilsiz dedi canım sıkılmıştı ama yine de ameliyat gününü aldım. Üc gün uyuyamadım uyursam uyanamam korkuları, güzellesme ugruna daha da kötü olur mu kaygısı vs... Ptesi 8.15 de gittm hastaneye. Doktor beni güzelce cizdi. Ölcttü bicti. Korkuyorum dedim güzel olur dedi. Merak etme dedi. Ameliyathaneye giderken korkularım iyice arttı. Basımın üstünde korkularımın zerresini bilmeyen insanlar dolanıyordu. Anestezi doktorunu cagırdılar. Doktora uyumasam olmaz mı dedim. Kalk konusalım o zaman dedi ve hatırladıgım son cümle buydu. O esnada caktırmadan uyutmus beyefendi Uyandıgımda Basımın uzerinde ..... Hanım diyenleri duymaya basladım. Titredim cok titredim. Zangır zangır kontrolsuzce titredim .sanırım 1 saat boyunca o titreme nöbetim gecmedi. Ameliyathaneye 9 da girmiş odaya geldiğimde saat 14.30 olmuştu. 15.30 a kadar kendimi kontrol edemedim. İçimden hep sabret gececek dedim. Saat 16 ya dogru iyice ısınmıstım kıpırdamadan durmaya basladım. Doktorum geldi ve o güpgüzel tatlı diliyle "nerdeymiş bizimkiler hanimiş bunlar " deyip memelerimi kontrol etti. Toplamda 3 kilo yag aldım dedi. Direnleri anlattı o gece annemle kaldım. İyi de oldu. Ara ara içime sıkıntı dusse de sabrettim. Velhasıl 105 c olan bedenim su an 80 hala alısamadım bu duruma. Bugün banyo yaptım daha iyiyim . Sorular varsa cevaplarım. İskenderun gelişim hastanesinde tugay seküçoğlu ameliyatımı yaptı.