- 4 Nisan 2016
- 23
- 8
- 1
- 50
- Konu Sahibi ozge161634
arkadaşlar bu doktoru forumda tavsiye ettiler ancak biraz daha bilgi sahibi olmak istiyorum bu doktor hakkında tecrübesi olanlar yazabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu doktordan ameliyat olan biriyle özelden mesajlaştık ve bana telefonunu verdi sağ olsun bütün detayları anlattı hem ameliyatın, hem de doktor hakkında ki deneyimlerini söyledi kendisi çok mutlu ama ben çok tedirginim ve çok korkuyorum bu ameliyat konusunda ,sanırım biraz daha araştıracağım
kızlar bu doktordan ameliyat olan biriyle özelden mesajlaştık ve bana telefonunu verdi sağ olsun bütün detayları anlattı hem ameliyatın, hem de doktor hakkında ki deneyimlerini söyledi kendisi çok mutlu ama ben çok tedirginim ve çok korkuyorum bu ameliyat konusunda ,sanırım biraz daha araştıracağım
Bende Tufan beyin hastalarındanım. Kendisi obezite ameliyatı konusunda çok tecrübeli harika bir ekibi var. Her türlü sorunda yanımda oldular. Hemşire Gamze hanım, Ezgi hanım, diyetisyeni Ezel hanım mükemmel insanlar. Düzenli bilgilendirme toplantıları yapıyorlar. Zaten tek bu işi yapıyorlar. İyi ki Tufan beye ameliyat olmuşum kesinlikle tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1866261
Arkadaşlar çok uzun araştırmalardan sonra ameliyat oldum tufan beye, öncelikle bir ayda hayatımın bu kadar değişeceğini asla tahmin edemezdim, 140 kg olarak ameliyata girdim, 25 haziranda ameliyat oldum, 38 günde 20 kilo verdim, ameliyat öncesi çok büyük tereddütler yaşıyorsunuz , ama gerçekten ameliyat sonrası geç kaldığınızı düşünüyorsunuz keşke daha önce ameliyat olsaydım diyorsunuz, bence hayallerinizi ertelemeyin ve niyetiniz varsa mutlaka ameliyat olun , ama mutlaka ameliyat olacğınız doktorun tecrübesine ve birikimine inanın, ben ameliyat oldum ve belirli peryotlarla resim yükleyeceğim burdan , şimdilik 38 gün oldu ve 20 kg verdim resim ektedir, yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Geçmiş olsun bende uzun süredir araştırıyorum surekli kararım değişiyor gerçi korkuyorum çünkü ama şu son zamanlarda daha kararlı gibiyim.. benimde yarın Dr.Hasan Erdem e randevum var.. aslinda Koray beye ameliyat olmak istiyorum fakat en son 30.000 oldugunu duymustum bana fazla geldi acikcasi..öncelikle sorun olmazsa ameliyat ücretini öğrenebilir miyim. Birde ameliyat sonrası sürecin hakkında bilgi verirsen sevinirim..
eğer fazla kilon varsa mutlaka ameliyat olmanı önerir'm bende çok araştırmıştım bu konuyu ,güvenli ve tecrübeli doktorla bu ameliyat çoğu ameliyattan daha güvenli ve ağrısız daha önce sezeryan olmuştum inan daha zordu. bende koray hocaya ameliyat olmak istiyordum hem çok pahalı geldi hem de koray hocayla tufan beyin beraber çalıştıklarını ve hatta aynı ortak ekibi kullandıklarını öğrendim, araştırıca tufan hocanın çoğu doktordan çok daha tecrübeli olduğunu gördüm, fiyatıda makul 16.000tl tüm iki yıllık takipler dahil diyetisyen ve dr muayaneleri bu fiyatta, ben tufan beye ücretsiz muayane olmuştum bence gidip kafandaki bütün soruları sor
canım hakkında hayırlısı aldın mı randevunu ne zaman oluyorsun amleiyatı sonra buraya bilgi yazarsan sevinirimGeçmiş olsun bende uzun süredir araştırıyorum surekli kararım değişiyor gerçi korkuyorum çünkü ama şu son zamanlarda daha kararlı gibiyim.. benimde yarın Dr.Hasan Erdem e randevum var.. aslinda Koray beye ameliyat olmak istiyorum fakat en son 30.000 oldugunu duymustum bana fazla geldi acikcasi..öncelikle sorun olmazsa ameliyat ücretini öğrenebilir miyim. Birde ameliyat sonrası sürecin hakkında bilgi verirsen sevinirim..
Sağolasın canım aslında bugün kan testleri yapılacak yarın da yatırılacaktım ama biraz daha süre tanımak istedim kendime şubatta 112 kiloyla diyete başlamıştım şuan 97 yim ama işte bu yan hastalıklar en önemlisi şu bel fitigi canıma tak etti artık olucam dedim ama bizimkiler çok korkuyorlar söz verdim biraz daha deneyeceğim diye.. son ölçümlerde 10 kilo ödem vardı vücudumda o gitmiyor ne yapsam ondan kurtulsam zaten rahatlarim..canım hakkında hayırlısı aldın mı randevunu ne zaman oluyorsun amleiyatı sonra buraya bilgi yazarsan sevinirim
Canım aslında bende karşıyım bu ameliyata ama işte son çare bu ameliyat şöyle yapsan tuzunu değiştirsen 84 mineralli Kaya tuzu kullansan normal tuzlar ödem yapıyor birde spor olarak ne yapıyorsun diyet olarak çok iyi vermişsin maşallah SanaSağolasın canım aslında bugün kan testleri yapılacak yarın da yatırılacaktım ama biraz daha süre tanımak istedim kendime şubatta 112 kiloyla diyete başlamıştım şuan 97 yim ama işte bu yan hastalıklar en önemlisi şu bel fitigi canıma tak etti artık olucam dedim ama bizimkiler çok korkuyorlar söz verdim biraz daha deneyeceğim diye.. son ölçümlerde 10 kilo ödem vardı vücudumda o gitmiyor ne yapsam ondan kurtulsam zaten rahatlarim..
Aynen öyle benimde canıma tak ettiği için ameliyat demiştim.. çok sağol canim nereden temin edebilirim o tuzu daha önce hiç duymadım. Geçen ay 10 km yürüyordum gün aşırı ama bel fıtığım yüzünden devam edemiyorum. Edebilsem çok rahat gider eminim.. sen ne kadar sürede verdin peki canım neler yapıyorsun?Canım aslında bende karşıyım bu ameliyata ama işte son çare bu ameliyat şöyle yapsan tuzunu değiştirsen 84 mineralli Kaya tuzu kullansan normal tuzlar ödem yapıyor birde spor olarak ne yapıyorsun diyet olarak çok iyi vermişsin maşallah Sana
Canım sana özelden atayım adresi yürüyüşün süpermiş fıtığın varsa sana tavsiyem yüzmeye gitmeye hem kilo hem fıtığa en iyi gelen spor bende de boyun fıtığı var bir dönem öğrenmek için gitmiştim çok iyi gelmişti Canım bende de tip 2 diyabet ve insülin direnci var 2 sene diyetisyen ile vermeye çalıştım olmadı sonra Karatay başladım şükür insülin seviyem 25. Seviyeden 5. Seviyeye düştü kışın bunun için 4 saat yürüyordum birde 2 saat salonda ağırlık yapıyordum şuan sadece salonda ağırlık yapıyorum Canım birde yüzmeyi düşünüyorum bakalımAynen öyle benimde canıma tak ettiği için ameliyat demiştim.. çok sağol canim nereden temin edebilirim o tuzu daha önce hiç duymadım. Geçen ay 10 km yürüyordum gün aşırı ama bel fıtığım yüzünden devam edemiyorum. Edebilsem çok rahat gider eminim.. sen ne kadar sürede verdin peki canım neler yapıyorsun?
Canım sana özelden atayım adresi yürüyüşün süpermiş fıtığın varsa sana tavsiyem yüzmeye gitmeye hem kilo hem fıtığa en iyi gelen spor bende de boyun fıtığı var bir dönem öğrenmek için gitmiştim çok iyi gelmişti Canım bende de tip 2 diyabet ve insülin direnci var 2 sene diyetisyen ile vermeye çalıştım olmadı sonra Karatay başladım şükür insülin seviyem 25. Seviyeden 5. Seviyeye düştü kışın bunun için 4 saat yürüyordum birde 2 saat salonda ağırlık yapıyordum şuan sadece salonda ağırlık yapıyorum Canım birde yüzmeyi düşünüyorum bakalım
riseros tatlım özel mesaj atamadım sana bana ayar mısın
Teşekkür ederim Can'ım sağol bence sadık kalmalısın neden topiklere yazmıyorsun hem sadık kalırsın hem devam edersin bence hemen yüzmeye başla bende öğrenmek için kurs almayı düşünüyorumAynen çok iyiydi hiç diyet falan yapmamama rağmen 4 kilo vermiştim 1 ayda diyetle yapsam çok daha iyi olurdu.. yüzmeyi çok seviyorum zaten arastiriyordum bi ara ama ameliyat düşüncesi girince kafaya saldım iyice..ben birde o yönden sorunluyum sanırım diyete sadık kalamıyorum bir türlü sana da maşallah ya 4 saat yürüyüş üstüne ağırlık çok başarılı maşallah azmine hayran kaldım
Teşekkür ederim Can'ım sağol bence sadık kalmalısın neden topiklere yazmıyorsun hem sadık kalırsın hem devam edersin bence hemen yüzmeye başla bende öğrenmek için kurs almayı düşünüyorum
yazamadım bayadır, ameliyat sonrası 3 gün hastanede yatıyorsun ondan sonra taburcu oluyorsun, diyet veriliyor sana ilk ay için ona uyum sağlıyorsun,aslında öbür ameliyatlardan hiçbir farkı yok hatta daha kolay.Çok teşekkür ederim mutlaka gidicem ne yalan söyleyeyim fiyatı cazipti ama hiç içime sinmedi diğeri.. Peki Sen nasılsın? ameliyat sonrası sürec beni çok korkutuyor açıkçası.. aksi gibi şu son 2 gündür ne kadar kötü haber varsa şu ameliyat ile ilgili beni buluyor.