TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.831 713 363 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi TheTudors #21 erz24 .!.: merhaba tatlım ben kubra:)benımde dugunum 85 gun sonra babd mı gıycen dugunde bende gıyınmeyı dusunuyorum ama boyum cok uzun deıl acaba babedle gelınlgı kaldırablrmym cunku tapuklu ayakkabı gıyemıyorummm ayrıcaa nerden aldınnn acebaa:) Genişletmek için tıkla... merhaba kübra.. ben düğünde bu babetlerı gıydım.. damatla arada çok boy farkı olacaksa kısa topuklu gıyersin.. yedek ayakkabında babet olur.. ben internetten aldım..40 tl.. memnun kaldım.. şimdi o gelin babetımle kocamın yanına tatile geldım..çok rahatlar
erz24 .!.: merhaba tatlım ben kubra:)benımde dugunum 85 gun sonra babd mı gıycen dugunde bende gıyınmeyı dusunuyorum ama boyum cok uzun deıl acaba babedle gelınlgı kaldırablrmym cunku tapuklu ayakkabı gıyemıyorummm ayrıcaa nerden aldınnn acebaa:) Genişletmek için tıkla... merhaba kübra.. ben düğünde bu babetlerı gıydım.. damatla arada çok boy farkı olacaksa kısa topuklu gıyersin.. yedek ayakkabında babet olur.. ben internetten aldım..40 tl.. memnun kaldım.. şimdi o gelin babetımle kocamın yanına tatile geldım..çok rahatlar
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.831 713 363 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi TheTudors #22 tesadufen243 .!.: kısa topuklu ayakkabılar da rahat olabiliyor, babet tek seçenek değil:) Genişletmek için tıkla... evet ama damat sizinle aynı boydaysa o pek olmuyor
tesadufen243 .!.: kısa topuklu ayakkabılar da rahat olabiliyor, babet tek seçenek değil:) Genişletmek için tıkla... evet ama damat sizinle aynı boydaysa o pek olmuyor
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.831 713 363 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi TheTudors #23 penguennnnn .!.: gayet şirin güle güle giyinin Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
E erz24 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2013 776 33 48 28 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi TheTudors #24 thetudors .!.: merhaba kübra.. Ben düğünde bu babetlerı gıydım.. Damatla arada çok boy farkı olacaksa kısa topuklu gıyersin.. Yedek ayakkabında babet olur.. Ben internetten aldım..40 tl.. Memnun kaldım.. şimdi o gelin babetımle kocamın yanına tatile geldım..çok rahatlar Genişletmek için tıkla... çok tsk ederımmm tatlımmm bndeee kısa topuk aldım
thetudors .!.: merhaba kübra.. Ben düğünde bu babetlerı gıydım.. Damatla arada çok boy farkı olacaksa kısa topuklu gıyersin.. Yedek ayakkabında babet olur.. Ben internetten aldım..40 tl.. Memnun kaldım.. şimdi o gelin babetımle kocamın yanına tatile geldım..çok rahatlar Genişletmek için tıkla... çok tsk ederımmm tatlımmm bndeee kısa topuk aldım
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.831 713 363 30 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi TheTudors #25 hayırlı olsun erz..mutluluklar dilerim