• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Tudors hatunun gelin babeti

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.831
713
363
:nazar: merhaba kızlar..

bnde gelin babetimi aldım:12:

kar beyaz olmayan babet bulmak zordu ama şükür buldum..

$GELİN BABET.jpg

çok çok beğendiğim güle güle giy düğün gecesi çok rahat ediceksin çünkü saatlerce ayakta olman ve sürekli oynaman gerekiyo topuklu giyince ayaklarda bi süre sonra acı ağrı oluşuyo rahat hareket edememeye başlıyo insan :40:
buarada gelinliğini merak ettim açtığın konulara baktım bi gelinlik eklemişsin ne yaptın o gelinliği mi aldın başka bi model mi tercih ettin ya da henüz düşünme aşamasında mısın :)

Son düzenleme:
çok şık bence
şık ve cici:34:
güle güle mutlulukla giy İNŞALLAH ALLAHIN izniyle :34:
bişi dicem boy sıkıntısından mı babet aldın yoksa rahat edebilmek için mi

çok çok beğendiğim güle güle giy düğün gecesi çok rahat ediceksin çünkü saatlerce ayakta olman ve sürekli oynaman gerekiyo topuklu giyince ayaklarda bi süre sonra acı ağrı oluşuyo rahat hareket edememeye başlıyo insan :40:
buarada gelinliğini merak ettim açtığın konulara baktım bi gelinlik eklemişsin ne yaptın o gelinliği mi aldın başka bi model mi tercih ettin ya da henüz düşünme aşamasında mısın :)

beğendiğinize sevindim teşekkür ederim:21:

gelinlik konusu biraz daha muallakta kalacak sanırım..resmini paylaştığım gelinlik hoşuma gıtttı,özellikle üst kısmı..ama hazıranda memlekete gıttığimde gelmiş olan yeni modellerı görmeden karar vermeyeyım dıyorum..

çok şık bence
şık ve cici:34:
güle güle mutlulukla giy İNŞALLAH ALLAHIN izniyle :34:
bişi dicem boy sıkıntısından mı babet aldın yoksa rahat edebilmek için mi

amin..teşekkür ederim..hepimize nasip olsun inşallah:nazar:

babeti rahatlıktan ziyade boy oranımız için aldım..bız neredeyse aynı boyda bır çıftız..bn 1 cm uzun olabılırım nişanlımdan..ehh bırde gelinlikle topuklu gıyersem kendımı beğenmeyecektım..nedenım buydu:1:

Ben de çok beğendim çok şık. güle güle giyin hatta güle güle giyeceksiniz inşallah. Ayaklarınız hiçççç ağrımayacak çünkü.

beğendiğinize sevindim teşekkür ederim:21:

gelinlik konusu biraz daha muallakta kalacak sanırım..resmini paylaştığım gelinlik hoşuma gıtttı,özellikle üst kısmı..ama hazıranda memlekete gıttığimde gelmiş olan yeni modellerı görmeden karar vermeyeyım dıyorum..

bencede en güzeli başka modellerede bakmak ama o eklediğin modelde güzeldi :34:

bencede en güzeli başka modellerede bakmak ama o eklediğin modelde güzeldi :34:

baktıkça ınsanın kafası karışıyor ama olsun bıraz daha bakmaya değer bır konu:1:

evt o model beğenıldı..o yuzden o aklımda ama işte ınsan karar veremıyor..hayırlısı dıyelım:nazar:

baktıkça ınsanın kafası karışıyor ama olsun bıraz daha bakmaya değer bır konu:1:

evt o model beğenıldı..o yuzden o aklımda ama işte ınsan karar veremıyor..hayırlısı dıyelım:nazar:

o da doğru ama en azından diğer modellerde aklında kalmaz bende bu modeli çok beğendim eğer evlenicek olursam büyük ihtimalle bu gelinliği almak istiyorum çünkü ben geçen sene hiç bu modeli görmeden aynısını çizmiştim evde :34:

$2013-Gelinlik-Modelleri-p31-0660.jpg

o da doğru ama en azından diğer modellerde aklında kalmaz bende bu modeli çok beğendim eğer evlenicek olursam büyük ihtimalle bu gelinliği almak istiyorum çünkü ben geçen sene hiç bu modeli görmeden aynısını çizmiştim evde :34:

Eki Görüntüle 688303

oo..çok ilginç..hayırlısı olsun şimdiden diyorum öyleyse:nazar:

:17:sanırım anlaşılmayan bır resım koydum ..kendım çekeyım dedım:nazar:

Eki Görüntüle 686163

merhaba tatlım ben kubra:)benımde dugunum 85 gun sonra babd mı gıycen dugunde bende gıyınmeyı dusunuyorum ama boyum cok uzun deıl acaba babedle gelınlgı kaldırablrmym cunku tapuklu ayakkabı gıyemıyorummm ayrıcaa nerden aldınnn acebaa:)

Back