İlköğretim Yorum ve Soruları Tudem sınavı

efe75

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
40
0
286
Ankara
Arkadaşlar benim oğlum tudemin sınavına girdi. Ilk defa bukadar kötü bir sınavı geldi.
Türkçe 1 boş 4 yanlış
fen 14 doğru 2 yanlış
mat 15 doğru 1 yanlış
sosyal 12 doğru 4 yanlış
ing. 5 doğru 5 boş

sizde sınava girenler var mı? Sonuçlar nasıl
bu arada biz 4.sınıfız.

canım bu sınav denizlide yapılmıyormuş, benimki 3. sınıf
ama tudemin soru tipini biliyorum eğer sorular soru bankası kitaplarındaki gibiyse, çok yüklenme derim çocuğuna, çünkü sanki bazı sorular çocuklar bilemesin diye yazılıyor, hatta ben tudemin bi sınıf önden gittiğini düşünüyorum soru zorluğu olarak, muhtemelen o sorular 5 sınıf çocuklarının yapabileceği sorulardı

bazı öğretmen görüşlerine göre, çocukların tudem sınavına sokulması iyi değil, boşu boşuna çocuklarınızın öz güvenini kırmayın moralini bozmayın diyorlar

Son düzenleme:
Aslında sorular çok zor değildi. Orta seviye hiç yapılmayacak hatalar yapmış.
Kolay sorularda hata yapmış. Bilmediğinden değil. Dikkatsizlikten kaybetmiş. Sıralamasını merak ediyorum.
3.sınıfta bu sınavlara girmiştik.onlarada başarılıydı. Sonuçlar açıklanınca sıralamasınıda yazarım.
Zaten oğluma yüklendiğimiz yok. Sadece daha dikkatli olması gerektiğini söyledik.

Benim de kızım girdi. Türkçe 1 yanlış, matemetik 1, fen 2 sosyal 3, ingilizce 3 ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…