• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tübüler meme

sylva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
1
0
1
Daha önce ameliyat olanlar bilgi verebilir mi bunun hakkında? Ayrıca 17 yaşındayım, yaşım gereği devlet hastanelerinde vs ameliyat olabilir miyim yoksa sadece özel hastanelerde mi oluyor?

Devlet hastaneleri gencleri cok tercih etmiyor meme estetiginde doğum yapmış olması öncelik diye biliyorum ama bu küçültmede geçerli. Sizinki silikon olucak onu da devlet hastanesi yapmayabilir çünkü sağlığı etkileyecek bir durum yok sanırım

Daha önce ameliyat olanlar bilgi verebilir mi bunun hakkında? Ayrıca 17 yaşındayım, yaşım gereği devlet hastanelerinde vs ameliyat olabilir miyim yoksa sadece özel hastanelerde mi oluyor?
Devlet ile ilgili bilgim yok yas konusunda ama ozel tercih etmeni tavsiye ederim. Bildigim kadariyla tubuler meme profesyonellik ve deneyim istiyor. Op. Dr da degil iyi bir prof ile ilerlemelisin. Ben operasyon gecireli 7 ay oldu hc bir sorunum olmadi ben de bi prof a emanet ettim kendimi. Burda okadar cok okudum ki tubuler olmamasina ragmen hatta sarkma sorunu bile yasamamasina ragmen sorun yasayanlari. Cok iyi arastirmalisin ve iyi bir dr bulmalisin.

Merhaba bende seninle ayni sorundan muzdaripim ayni yastayiz seninle dertlesmek guzel olurdu bende ameliyat olmak istiyorum bu sene 18 e girince muayeneye gidecegim ama fiyat konusunda hicbir bilgim yok. Devlette bence yaparlar neden yapmasinlar cunku bu bi saglik sorunu

Back