Tubüler meme deformities.. Hangi Doktor?

Cansum88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
13
6
36
Merhaba arkadaslar,

29 yasindayim ve almanyada yasiyorum. Burada bir Plastik Cerrahi ile görüsdüm ve bana tubuler memem oldugunu söyledi, ki Ben bunu zaten biliyordum senelerdir arastiriyorum internete. Neyse, Doktor bana neler yapilacagini anlatti, dual plane silikon takilacakmis ve diklestirmede gerekliymis, meme basinida kücültmek gerekiyo. Doktor baya iyi saygin bir cerahi almanyada. Tabi fiyat baya bi yüksek 9000 € civarinda türkiye de fiyatlar daha uygun oldugu icin, ve tabi ayni zamanda oradada cok iyi Plastik cerahiler oldugu icin ben türkiyede ameliyat olmayi karar verdim. Verdim, verdimde ama bi türlü hangi dokrora gidicegimi henüz karar veremedim kafam alak bulak cok karasizim sabah aksam instagrama, forumlara heryerde Doktor bakiyorum bir kac doktorla da görüstüm, hepsi baska bisey diyor hepsi baska fiyat veriyor hepsi baska teknik öneriyor neyse fiyatida gectim iyi olsun sonuc, cok korkuyorum kötü olcagindan. Aglicam gercekten ne yapcagimi bilmiyorum. Bana Istanbul veya izmirde tubuler meme tecrübesi olan iyi doktorlar önerebilirmisinz? Aranizda olan, ve memnun kalan oldu u? Görüstügüm doktorlar: dr fuat yüksel, Dr tayfun aköz, Dr Hakan kerem, ve Dr naci celik. Simdiden cok tesekürler kizlar :*

ben de büyütme ve dikleştirme yaptırmak istiyordum ama hiç muayene olmadım. şimdi okuyunca araştırdım da bende de aynı sorun olabilir. merak ettiğim doktorunuz emzirmeyle ilgili bir şey söyledi mi acaba? ameliyatı olmamak süt bezlerinin hacminin artacak alan bulamaması yüzünden emzirmeye engel olur muymuş?

Evet Canim söyledi. Tabiki bu durum ameliyatlarda, yani tubüler meme ameliyatlarinda, meme ucundada baya bi islem yapilacagi için, süt kanalari hasir görebilir hepsi degil belki ama emzirememek riski var, hata o risk oldukca büyük. Benim 3 yasinda bir oglum var onu 2 sene sorunsuz emzirdim. Ikinci cocuk istedigim henüz emin degilim, olursada bir kac sene sonra belki, o riski göze aliyorum belki emziremicem ama artik dayanamiyorum bu duruma ve görüntüye her bakdigimda moralim 0.

Bayanlar merhaba ben izmirliyim ve 31.10.2017 geçen salı günü üniversite hastanesinde ameliyat oldum. Size tavsiyem öncelikle hazır olup olmadığınızA karar verin çünkü hiçbir doktor ameliyat sonrası çok acılar çekeceksin demiyor. Psikolojiniz de çok önemli buarada.
33 yaşındayım ve tübüleröz meme yapısında olan mememe daha sonra emzirme olasılığım olduğu için sadece protez takıld doktorum kahverengi bölgeye bu nedenle dokunmadı ama ilk beni muayene ettiğinde kahverengi bölgeden silikonu koyacağını bu bölgeyi de küçülteceğini sadece bukısımda estetik dikiş yapacağını söylemişti ben emzirme olasılığımı söylediğimde de sadece protez takacağını dilersem emzirme sonrası lokal anestezi ile kahverengi kısma müdahale edebileceğini söyledi. Biliyorsunuz tübüler meme yapısının oldukça zor düzelmesi. Ama dün pansumana gittiğimde müdahaleye gerek kalmayacak gibi gözüküyor dedi umarım kalmaz.
Bana 350 CC hp texture mentor kısmi kas altı kısmi kas üstü takıldı. Göğüs duvarım kalınmış ve göğüs kafesim de genişmiş hatta 400 CC bile olurmuş 375 CC de denemiş ama meme başı ortalanmadığından 350 de karar kılınmış çünkü bana sadece protez takılaca dan başka müdahale yapmayacağından o şekilde karar vermiş ekibi ile.
Şuan 4. Günüm ve ben kendimi hep çok güzel olacak bı acılara değecek diye telkin ediyorum çünkü inanılmaz acıyor sağ göğsüm de sadece gerginlik var ama sol göğsümde gerginlik yanında sanki meme başımdan kanırta kanırta deşiyorlarmış gibi hissediyorum. İnanılmaz kesintisiz bir acı var ama bilmiyorum en azından eskisinden çok daha güzel olacak. Bunu ben istedim hayalimdi gerçekleştirdim ve bu yüzden tüm acılara göğüs geriyorum mutlu olacağım biliyorum bu forumda okuduğum tüm yorumlar nedeni ile biliyorum hepsi geçicek dayan diyorum kendime siz.de psikolojinizi çok hazırlamalısını.
Biraz da ücretinden bahsedeyim size 2000 tl hp 2750 damla mentor marka silikon ameliyat ücreti de 2700 tl izmir katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim araştırma hastanesi plastik cerrahi bölümünde hem de profluk için kadro bekliyen doç.dr tarafından oldu ameliyatım. Ameliyathane oldukça steril yalnızca otelcilik hizmeti sıkıntılı yataklar çok rahatsız hani otomobil koltukları için jel minderler oluyor ya belki onlardan alınabilir. Bir de tabi kahvaltı çok kötü ben migrosta satılan mr.no tonbalıklı sandviçinden almıştım hemşire odasında dolap var rica ettik oraya koydu sabahta meyve suyu ile yemiştim. Buarada silikonu ameliyat öncesi dr.un yönlendirdiği firmadan alıyorsunuz çıkış yaparken ameliyat ücretini ödüyorsunuz biz çıkarken öğrendik hastane promosyon yapmış ilgiyi arttırmak için hem de %50 bizim ameliyat 1350 tl ye geldi yani toplamda 3350 tl ye göğüs büyütme ameliyatı oldum şaka gibi sormak istedikleriniz olursa elimden geleni yaparım umarım siz de hayallerinizi gerçekleştirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…