Merhaba arkadaslar,
29 yasindayim ve almanyada yasiyorum. Burada bir Plastik Cerrahi ile görüsdüm ve bana tubuler memem oldugunu söyledi, ki Ben bunu zaten biliyordum senelerdir arastiriyorum internete. Neyse, Doktor bana neler yapilacagini anlatti, dual plane silikon takilacakmis ve diklestirmede gerekliymis, meme basinida kücültmek gerekiyo. Doktor baya iyi saygin bir cerahi almanyada. Tabi fiyat baya bi yüksek 9000 € civarinda türkiye de fiyatlar daha uygun oldugu icin, ve tabi ayni zamanda oradada cok iyi Plastik cerahiler oldugu icin ben türkiyede ameliyat olmayi karar verdim. Verdim, verdimde ama bi türlü hangi dokrora gidicegimi henüz karar veremedim
kafam alak bulak cok karasizim sabah aksam instagrama, forumlara heryerde Doktor bakiyorum bir kac doktorla da görüstüm, hepsi baska bisey diyor hepsi baska fiyat veriyor hepsi baska teknik öneriyor neyse fiyatida gectim iyi olsun sonuc, cok korkuyorum kötü olcagindan. Aglicam gercekten ne yapcagimi bilmiyorum. Bana Istanbul veya izmirde tubuler meme tecrübesi olan iyi doktorlar önerebilirmisinz? Aranizda olan, ve memnun kalan oldu u? Görüstügüm doktorlar: dr fuat yüksel, Dr tayfun aköz, Dr Hakan kerem, ve Dr naci celik. Simdiden cok tesekürler kizlar :*