tubatubatubatuba Tebrikler Canımmmmmmm

kittycat

simsiyahım farkım yok hiç geceden
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
4.953
1.454
56519887tn2.gif

hello7xl.gif

welcome.gif

babyname1lx.gif

Hoş geldin Bebek

ruth365ba.gif

Gelişinle annene ve babana mutluluk verdin

0wk75cjmgx4xs3mm8.gif

Artık Annenin sıcak teni ,
flower011.gif

şefkatli elleri

Ve

blumenpflanzen1843vn4dr.gif

merhametle atan güzel kalbi senin için çarpacak bundan böyle.
zflowersctr2.gif

Şarkıları ninnileri senin için söyleyecek.

Hoşgeldin Bebek

bloem0289pe.gif

Tubacım tebrikler canım guzel allahım saglıkla kucagına almayıda nasip etsin sana inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

65185635up6.gif

byfenertvseniseviyorum1ki0.gif

tubacım tebrik ederim. rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah...
eli ayagı düzgün, sağlıklı,sıhhatli,hayırlı bir bebişin olur inşallah :emir_bebek:

tekrar sağolun kızlar kittycim emeğine sağlık canım kalbin çok güzel gerçekten, inş en yakın zamanda seninde bebişin olur çok hakediyorsun

Vaaaaaaaayyyyyyyyyyy beeeeeee Ulan Kityyyyyy
Tubacım Rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat versn inş. sana
Allah tamamına ersrdsn inş.
Daha ne denilir bilmiyom

tekrar sağolun kızlar kittycim emeğine sağlık canım kalbin çok güzel gerçekten, inş en yakın zamanda seninde bebişin olur çok hakediyorsun

amin canım inşallah :Saruboceq: begendigine sevindim canım opuyorumnanaktan tekrar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :nazar:a.s.

buraya üye olalı bir kaç ay oldu ama çok iyi arkadaşlarım oldu , şimdi hamileyim ve bebeğimi beklerken bana destek olan arkadaşlarıma başta kitty olmak üzere nagihan, ninik, cosmopoli, tubolish,dbs, sarıcivciv,kamyas,semasu, unuttuğum kesin vardır affedin hepsine çok teşekkür ediyorum hepsini seviyorum

CANIM BENıM FORMALıTE ıCABI Bı DAHA TEBRıK ETMEM GEREKıYORMUŞ KıTTY ÇOK BASKI YAPTI...delikafadulden

CANIM BENıM TEBRıKLER ARKADAŞIM ıNŞALLAH SAĞLIKLI SIHATLı DOĞUM YAPMAYIDA NASıP EDER RABBıM ...SENı SEVıYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ BEN Bı AYRI SEVıYORUM TOPRAĞIMSIN...HACI YANLIŞ OLMASINNNN

CANIM BENİM FORMALİTE İCABI Bİ DAHA TEBRİK ETMEM GEREKİYORMUŞ KİTTY ÇOK BASKI YAPTI...delikafadulden

CANIM BENİM TEBRİKLER ARKADAŞIM İNŞALLAH SAĞLIKLI SIHATLİ DOĞUM YAPMAYIDA NASİP EDER RABBİM ...SENİ SEVİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ BEN Bİ AYRI SEVİYORUM TOPRAĞIMSIN...HACI YANLIŞ OLMASINNNN

inş canım iyi dileklerin için saol sevgiler karşılıklı opuyorumnanaktan

ay canım benimmmm opuyorumnanaktan
allahım sağlıcaklan ve hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsin canım arkideşimmmmmmmmmmmmmmmmm
darısı bizlerin başına inşllahhhhhh
topiğe hamiş kaldım diye uğramamazlık etme arada bizi yola getir :))))))))))

X