Gelinlik Modelleri Tuba Büyüküstün evlendi ama...

sende çok güzel bi zihniyettesin .burası neresi kızım evlenmeden çocuk peydahlamak da neymiş bayan ileri görüşlü.ayıp denen bişey var ya örf adetlerimiz geleneklerimiz nerde kaldı.

arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum.. bende seninle aynı ZİHNİYETTEYİM.......

sende çok güzel bi zihniyettesin .burası neresi kızım evlenmeden çocuk peydahlamak da neymiş bayan ileri görüşlü.ayıp denen bişey var ya örf adetlerimiz geleneklerimiz nerde kaldı.

evlenmeden çocuk yapılmasını hoş bulmuyorum ama kusura bakmayın tarzınız çok kötü bi arkadaş da demiş gerçekten mahalle kavgasında konuşan kadınlar gibisiniz. ayy kurulan cümlelere bakın yav. üslup ne kadar önemli bişi vezir de eder rezil de

çok güzel bir kadın ama burnu çok havalarda şöhret olunca kendini bi .... sanıyorlar... Ne var yani magazine foto versen ne olur incilerin mi dökülür bütün gün tvlarda değil misin zaten?? Ben meraklısı hiç değilim dizisini görünce de genelde kanal değiştiririm..

Allah aşkına bu kadının elinde güzelliğinden başka hiçbir şeyi yok...
Ne oyunculuk ne de başka bir yetenek,çok böbürlendiği güzelliği de kendi mahareti değil,Allah'ın hediyesi,yani kendinin bile değil...
madem öyle bu böbürlenme niye???
Güzelliği pazarlamak ne zamandan beri sanat olu Allah aşkına?
Yoksa ben mi bir şey kaçırdım???

bu ne bicim bi uslup ya. peydahlamak ne demek?
tövbe yarabbi daha neler görecez bu forumda.

Ben bu kadını seviyorum burnunun havada oldugunuda düsünmüyorum.
Gelinligi görsek iyi olurdu tabii.

Bende senin gibi düsünüyorum valla!

çok kabasınız,konuşma tarzınız tam mahalle ağzı

Ben bir mahalle ağzı göremedim usluplarda evet açık açık peydahlamış evlenmeden önce bebek sahibi olmuş hani aile kızıydı babasından utanıyordu öpüşürken şimdi bebek sahibi olacak maşallah.tamam allah bağışlasın ama ben kendisine hiç yakıştıramadım...
ayrıca ne kadar geniş bir toplum olmuşuzz...
biz geri kafalıyız ve çok memnunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…