Gebeliğe Hazırlık Tsh

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide bu TSH değerine herhangi bir gün bakılıyormu? Yoksa adetin 3.günümü gidip ölçtürmeliyim?

Gebelik düşünüyorsan endokrin bölümüne gitmen lazım canım o değerin 2.5 düşmesi lazımmış benimde hep yüksek çıkıyor ordan biloyoeum

Yazmıyor buradaki cahil doktorlar. Neyapcam hiç bilmiyorum
Endokrin bölümüne gitmen lazım canım kadın doğum doktorları yazmıyor bu düzeltilmezse bebekte hasar bırakıyor bana doktor folik asitte verdi gerçi ben kac aydır kullanıyorum ama

Benim de TSH 3,31 çıktı ama doktor hiç önemsemedi bebek istediğimi söylediğim halde. Ben bu kadar önemli oldugunu bilmiyordum. Bu değer bana da sıkıntı yaratır mı?

Benim de TSH 3,31 çıktı ama doktor hiç önemsemedi bebek istediğimi söylediğim halde. Ben bu kadar önemli oldugunu bilmiyordum. Bu değer bana da sıkıntı yaratır mı?
Benim de 3,40 çıktı ve doktor önemsemedi normal dedi, 7 haftalık hamileyim.

Benim de 3,40 çıktı ve doktor önemsemedi normal dedi, 7 haftalık hamileyim.
Diz bi endokrin uzmanı yada dahiliye ye görünün mutlaka 3.4 her halukarda yükşek bi değer 2nin altında olması gerekiyor çünkü endokrin uzmanı başlangıç seviyesinde ilaç başlayabilir ya da bi süre bekleyip yeni bi tahlil yaparak durumu kontrol edip duruma göre karar verir. İhmal etmeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…