Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde 5.06 çıktı endokrinolojiye yönlendirdi doktorum ilaç yazmadı bana gerek yok dedi. Başka bir doktoramı gitsem acaba. Niye önemsemediki eğer normal bir değer olsaydı kadın doğum doktorum yollamazdı beni endokrinolojiye.
Endokrin bölümüne gitmen lazım canım kadın doğum doktorları yazmıyor bu düzeltilmezse bebekte hasar bırakıyor bana doktor folik asitte verdi gerçi ben kac aydır kullanıyorum ama
Benim de TSH 3,31 çıktı ama doktor hiç önemsemedi bebek istediğimi söylediğim halde. Ben bu kadar önemli oldugunu bilmiyordum. Bu değer bana da sıkıntı yaratır mı?
Benim de TSH 3,31 çıktı ama doktor hiç önemsemedi bebek istediğimi söylediğim halde. Ben bu kadar önemli oldugunu bilmiyordum. Bu değer bana da sıkıntı yaratır mı?
Diz bi endokrin uzmanı yada dahiliye ye görünün mutlaka 3.4 her halukarda yükşek bi değer 2nin altında olması gerekiyor çünkü endokrin uzmanı başlangıç seviyesinde ilaç başlayabilir ya da bi süre bekleyip yeni bi tahlil yaparak durumu kontrol edip duruma göre karar verir. İhmal etmeyin lütfen.