- 17 Ağustos 2013
- 106
- 28
- Konu Sahibi karanfil19
Merhaba güzel anneler ve anne adayları ilk evladımı tedavi ile kucağıma aldım çok şükür rabbim nasip etti baya zorlu süreçler geçirdim ama hepsine değdi şimdi oğluşum 2buçuk yaşında ve bir kardeşi olsun istiyoruz planlı bir gebelik olması için yine aynı doktoruma gittim tahlil sonuçlarında TSH hormonu sınırda çıktı
*TSH 0,270-4,20 referans aralığında benim değerim 3,77
*Serbest T4 0,93-1,70 aralığında benim değerim 1,13
*Serbest T3 2,01-4,42 aralığında benim değerim 2,71
Doktorum tiroidlerimin yüksek olduğunu söyledi 10 gün sonra tekrar tahlil yapılacak duruma göre ilaç tedavisine başlayacak buarada yumurta oluşumu var hamile kalmamda sakınca olmadığını söyledi ama daha önce hiç böyle bir rahatsızlığım olmamıştı internetten okuyorum bebekte zeka geriliğine erken doğuma düşüklere falan neden olduğu yazıyor benim gibi bu rahatsızlığı olup hamilelik sürecinde ilaç kullanıp sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlada sahip olan var mı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
*TSH 0,270-4,20 referans aralığında benim değerim 3,77
*Serbest T4 0,93-1,70 aralığında benim değerim 1,13
*Serbest T3 2,01-4,42 aralığında benim değerim 2,71
Doktorum tiroidlerimin yüksek olduğunu söyledi 10 gün sonra tekrar tahlil yapılacak duruma göre ilaç tedavisine başlayacak buarada yumurta oluşumu var hamile kalmamda sakınca olmadığını söyledi ama daha önce hiç böyle bir rahatsızlığım olmamıştı internetten okuyorum bebekte zeka geriliğine erken doğuma düşüklere falan neden olduğu yazıyor benim gibi bu rahatsızlığı olup hamilelik sürecinde ilaç kullanıp sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlada sahip olan var mı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Son düzenleme: