- 30 Kasım 2017
- 89
- 45
- 88
- 37
- Konu Sahibi Fosforbronz
-
Carsamba guni randevum var tum degerlere bakilacak hematolojide. Risk var mi yok ortaya çıkar sanirim.ben doğurana kadar içeceğim euthrox içeceğim haşimato var bende ve zor teşhis edildi.mümkünse bir an önce kontrol altına aldır.troidin düşükle ilişkisi olarak.2 durum var yüksek troid bebeği tutundurmadan düşürüyor.tsh yüksekliği demek vücudun troid hormonuna tepki vermiyor yok sayıyor. buda cenini sağlıksızlaştırıp düşük yaptırabilir.bir arkadaşın 2 düşüğü oldu onun troidleri yavaşlamış.bazılarınında hamileliğin ortasında çıkıyor.tsh yüksekliği o da bebeğin zeka gelişiminde problem olmasın diye yine troid hapı ile kontrol altına alınıyor. arkadaşımın eşinde çıkmıştı kkız bide 19 yaşındaydı hamileyken.hani dersin 35 üstü doğumlarda böyle şeyler çıkar vs diye kimde ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor.
Tuz u kesersek dusuyormu?Tsh'ın gebelerde istenen seviyesi 2'nin altında olmasıdır. Yüksekliği evet sıkıntılı ama çaresiz değil iğne ve ilaçla kontrol altına alınıyor.
Arkadaşım çok daha yüksek değerlere rağmen doktor kontrolünde 2 sağlıklı bebek dünyaya getirdi.
Gebeliğini öğrenir öğrenmez doktora gidersen zaten gerektiği şekilde kontrol altında tutarlar...
Eğer altında trioidle ilgili bir rahatsızlık yoksa iyot içeriği yüksek olan şeyler tüketmemeye dikkat edersen kendin de biraz düşürebilirsin...
Yüksek iyot içerikli takviyeler aldığım için bana da olmuştu... Takviyeleri kesince 2'nin altına indi mesela bende
brokoli, (her rengi)lahana, karnabahar çok tüketilirse yükseltir.glutensiz gıdalar iyi geliyormuş.glten olmayan diyet yapılması lazımmış özellikle beyaz ekmekte çok gluten var.Tuz u kesersek dusuyormu?
talasemi farklı evet sadece yapılan araştırmalar ile glutensiz diyetin troidin az çalışması tsh yüksekliği ile oluşan haşımato gibi rahatsızlıklara iyi gelmesi.Talesemi başka bir şey
Akdeniz ateşi denen rahatsızlık
Evlenmeden önce siz ve eşinize test yapılır taşıyıcı mısınız hasta mısınız diye
Taşıyıcıların evlenmesi halinde çocuğunuzda çıkma olasılığı yüksek olur
Gaps diyeti yapıyorlar tiroid içintalasemi farklı evet sadece yapılan araştırmalar ile glutensiz diyetin troidin az çalışması tsh yüksekliği ile oluşan haşımato gibi rahatsızlıklara iyi gelmesi.
bi araştırayım bende benim dediğim yeni bulunan bir sonuç.Gaps diyeti yapıyorlar tiroid için
Sizin tiroid kaç ve kaç mg ilaç kullanıyorsunuzbi araştırayım bende benim dediğim yeni bulunan bir sonuç.
günde 1.5 adet euthroxs alıyorum.Sizin tiroid kaç ve kaç mg ilaç kullanıyorsunuz
günde 1.5 adet euthroxs alıyorum.
Benim dengesiz artıp azaliyordu 32 yasima kadar hicbir merkezde tesbit edemediler.antikorum yüksekti oradan yakaladılar.birinci negatifte
bir seneye yakin ilacımı kullandim son 6 ay doktor 1.5 hapa çıkarmıştı.ayrica olurda dogal yolla hamile kalip grip olmayayim diye.supradin alldays kullandim. Tüp bebek ile hamile kaldim.Trioid ilacından sonra mi hamile kaldın peki.
Benim de 4.69 Euthyrox 50mg Günde 1 tane kullanıyorım pazartesi dahiliyeye gidicem bakalım bendeSizin tiroid kaç ve kaç mg ilaç kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?