Haşimato hastasıyım Yıllardır 100 mg ilaç kullanıyorum, 15 ağustosta Tüp bebek transferi yapıldı ve 12 gün bekleyişten sonra çok şükür gebelik haberi aldık ve hemen tiroid değerlerime de baktırdım tedavi öncesi normal aralığında olan tsh 31 olmuş, ama t4 normal aralığında, hemen endokrin doktoruna görünmem gerektiğini söylediler, endokrin dr ilaç dozunu yükseltti 5 gün 125, 2 gün 150 yaptı, 10 gün bu şekilde kullandım ve bugün tahlil yaptırdım t4 normal tsh değerim de 9 a düşmüş, ama hala yüksek, başka dr a göründüm hergün 150 mg alarak devam et 10 gün sonra tekrar bakalım dedi.. inşallah normal aralığına döner ve gebelikte bir sıkıntı yaşamam

ilaçlarımı düzenli yemekten iki saat önce kullanıyorum ama tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlarla iğnelerle etkileşime girdiğinden tsh yükseliyormuş, yarın kadın Doğum dr ile ilk muayenemiz olacak inşallah bebeğimizi görebiliriz, kalp atışını duyabiliriz

gerekirse iğne saatlerini daha ileri bir saate alacağız, Allah yardımcımız olsun, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah…