tsh yuksekliği gebeliğe engelmi

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar mrb
Bir yıllık evliyim, çocuk olmadı geçen hafta dr a gittim dr klomen verdi her gün bi tane içtim beş gün boyunca, bugun tekrar gittim sol tarafta sağlıklı bi yumurta görünüyor bugun çatlatma iğnesi yapalım dedi, yaptı.. Ordan çıktıktan sonra tiroid kontrlm vardı onun için başka bi hastaneye gittim tshım 24 çıkmış dr ilacın dozunu arttırdı.. Tsh ın bu kadar yuksek olması gebeliğe engelmi kızlar ben şimdi klomeni boşunamı içmiş oldum

Bende de nodül var.Tsh ım o yüzden bebek isteyenlere göre biraz yüksekti.doktorum bebek için 2 buçuğun altında olması istenir dedi ama Tshı yüksek olupta hamile olan arkadaşım da var :)

Tsh yuksekliginde gebe kalabilirsin ancak dusuk riski var dedi doktor banada bende ilac kullaniyorum duser deger merak etme ilacini duzenli kullan .

canım epey yüksek. Klomen vermeden doktorun bakması gerken testler arasında. Gebelik oluşsa bile çok saglıklı olmaz . Öncelikle troidini bi normal değerlerine indir. Kahvaltıdan yarım saat önce almaya çalış. Benimde yüksekti ama kısa sürede kontrol altına aldık zaten gebelik kendiliğinden oluştu bi buçuk yıl sonunda.

Tsh yuksekliginde gebe kalabilirsin ancak dusuk riski var dedi doktor banada bende ilac kullaniyorum duser deger merak etme ilacini duzenli kullan .
canımm tsh ile ilgili yorumlara bakıodum seni gördüm benmde yüksekti 6.69 idi 1 aydan fazla ilaç kullandım 3.32 çıktı şimdide ekim adetine 2.5 altına düşer inşallah. senin kaçtı düştümü

canımm tsh ile ilgili yorumlara bakıodum seni gördüm benmde yüksekti 6.69 idi 1 aydan fazla ilaç kullandım 3.32 çıktı şimdide ekim adetine 2.5 altına düşer inşallah. senin kaçtı düştümü
Canim benim de 6 civariydi ilac kullandim bitti ama dustumu bilmiyorum araya baska sorunlar girdi tahlil yaptiramadim insallah dusmustur

Back