• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TSH Ultrason Sonucu

Lazz53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
1.407
495
123
Tiroid Sonucum böyle
Anlayan var mıdır?

Eklentiler

• 2DC5FACD-B809-49AF-9CB4-0571789E6794.jpeg
    2DC5FACD-B809-49AF-9CB4-0571789E6794.jpeg
    86,6 KB · Görüntüleme: 415
7 canım yüksek biraz ilaç kullanıyorum gebelik istediğim için düşük olması gerekiyormuş 2 nin altı olması gerekiyormuş bende düşürmeye çalışıyorum

Düşürmek için neler yapıyosun benim de yüksek de bilgi verir misin birde yüksek olunca gebeliği engelliyo muymuş ? ❤

Tiroid parankimi heterojen yazıyo ya o genelde hipotiroidizm de oluyo . nodul felan yokmus temız yanı guzel. boyutlar da ıyıymıs.:)) tsh yuksek olunca hıpotiroid denıyo az calısıyo demek. az calısınca yumurtlama zor olur adet duzensızlıgıne sebeb olur. kist olusmasına sebep de olabılıyo oyle bı etkısı var gebelige. hakkında hayılrlısı olsun^^

Tiroid parankimi heterojen yazıyo ya o genelde hipotiroidizm de oluyo . nodul felan yokmus temız yanı guzel. boyutlar da ıyıymıs.:)) tsh yuksek olunca hıpotiroid denıyo az calısıyo demek. az calısınca yumurtlama zor olur adet duzensızlıgıne sebeb olur. kist olusmasına sebep de olabılıyo oyle bı etkısı var gebelige. hakkında hayılrlısı olsun^^
Teşekkürler canım

Evet engelliyor doktora sordum
Ben ilaç kullanıyoruö düzenli bir şekilde zaten düzenli kullanırsan düşüyor

Back