Tsh sorunu ve hamilelik

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Tsh : prolaktin ikisi birbirine bagli biri yukselince digeri de yukseliyor.bu ay ikiside yuksek ve ben 3.aydir anne klmak.icin ugrasiyorum (guatr ameliyati oldum 100mg lvtrion Kullaniyorum)

Malesef benimde 170 firladi 4 lerdeyken.prolaktinimde 80 kusurlerde.moralmen coktum.sogan suyu mahvetti beni.adetimi 8 gun gecikmeli geciktirdi.iyi bir doktor ariyorum
.her konuya yaziyorum

benimde tsh 14 cikio ilac kullaninca dusuyo ama kalp carpintisi yapio 25mg baslicam bakalim yapcakmi dahiliye endokrine yonlensirdi

amin cok tesekkur ederim.adetimi cok geciktiriyo tsh bana buyuk sorun oldu iki ay oldu hala adet olamadim test yaptim cikmadi

ilacmi az gelio anlamadim ki kullaniyorum bi bucuk aydir.yuksek dozda icsem oda carpinti yapio kalbimi etkilio neyapcagimi sasirdim yaa.25 mg kalbimi etkilemedi ama adet olamiyorum moralim bozuldu simdi biton doktora git ugras

ilacmi az gelio anlamadim ki kullaniyorum bi bucuk aydir.yuksek dozda icsem oda carpinti yapio kalbimi etkilio neyapcagimi sasirdim yaa.25 mg kalbimi etkilemedi ama adet olamiyorum moralim bozuldu simdi biton doktora git ugras

Ozel hastane de iyi bir endokrinoloji doktoruna muayene ol canim inan ki sifa bulursun ... Benim.doktorum cok iyiydi sagolsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…