- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
Bende aile hekimine kan vermiştim benim tsh 14 çıktı. Endokrin e yonlendirdiler işin garibi 6 ay önce normaldi sonuç. Doktor hamile kalamazsin bu değerle dedi.
Allah razi olsun benn de surekli kontrol altina alacagm artk saglik ocaginda sinir kimi 3 diyor kimi 4 bekleyelik bakalmBnmde sürekli oynuyor cnm sıkıntı olduğunu sanmıyorum cok doktor gezdim bişey demediler sınırı gecmedikten sonra sorun yok
Cnm hastanenin cihazına göre degişiyormuş sınır farklılık göstermesi ondan sonucunu aldıgın zaman yanında yazar sınırın kac olacagı bnm 2 3 5 hep farklı cıkıyorAllah gonlune gore versin canim ilac vermstir herhalde dimi duzene grdi mi
Allah razi olsun benn de surekli kontrol altina alacagm artk saglik ocaginda sinir kimi 3 diyor kimi 4 bekleyelik bakalm
Genel de 4 sinirCnm hastanenin cihazına göre degişiyormuş sınır farklılık göstermesi ondan sonucunu aldıgın zaman yanında yazar sınırın kac olacagı bnm 2 3 5 hep farklı cıkıyor
AmiiinYok canim daha gitmedim endokrine . Bakalım gidince ilaç verir takip edilir. Herşey insanlar için napalım . Rabbim beterinden saklasiin. Szede geçmiş olsn .
Evet bnde 2.5 olmasi gerektigni okumstm en ideal.o rakammis gebelik icin amin tssekkur ederimBen sinir 4 diye duymustum. Gebelik icin ideali 2'nin altinda olmasi. Tup bebek tedavisinde 2'nin altini hedefliyorlar diye biliyorum. Sizinki asiri yuksek degil, kolayca duzene girer insallah.
Yanlis anlamadiysam isterseniz asilama yapariz demisler. Ben de baska bir rahatsizligim icin doktordan istersen ameliyat ederiz lafini duymustum da sinir olmustum. Insan doktorda bir ozguven bir rehberlik bekliyor. Iletisim de cok onemli. Insallah sizi dinleyen, isini bilen bir doktor bulursunuz.
Merhaba benimde tüp bebek tedavim var ama TSH yuksek çıktı tedavi göreceğim hastanede 5 çıktı değerim bu ay baslayamadim dahileyeye gidip ultrasona girdim önemli birşey yok ve 1.5cikti TSH emin olmak için başka bir hastanede daha yaptırdım yine 1.5 ve adet günümde yapilmisti tüp bebek için adet günleri neden çıkıyor sonra iniyor onu anlamadım başına gelen varmiBen sinir 4 diye duymustum. Gebelik icin ideali 2'nin altinda olmasi. Tup bebek tedavisinde 2'nin altini hedefliyorlar diye biliyorum. Sizinki asiri yuksek degil, kolayca duzene girer insallah.
Yanlis anlamadiysam isterseniz asilama yapariz demisler. Ben de baska bir rahatsizligim icin doktordan istersen ameliyat ederiz lafini duymustum da sinir olmustum. Insan doktorda bir ozguven bir rehberlik bekliyor. Iletisim de cok onemli. Insallah sizi dinleyen, isini bilen bir doktor bulursunuz.
Ayni benimde regl gunu cikti canik o gunden beri her ay takipteym saglk ocagndan kendim istiyorum full kan testi bi 0 cikti bir ay snra 3.5 cikti smdi 2 normal cok sukur ama beslenmeye cok dikkat ettim canim netten baktm neler arttiriyor azaltiyor beslenme onemli smdi her gun havuc domates elma nane bunlari sıkıp iciyorum saglk icinMerhaba benimde tüp bebek tedavim var ama TSH yuksek çıktı tedavi göreceğim hastanede 5 çıktı değerim bu ay baslayamadim dahileyeye gidip ultrasona girdim önemli birşey yok ve 1.5cikti TSH emin olmak için başka bir hastanede daha yaptırdım yine 1.5 ve adet günümde yapilmisti tüp bebek için adet günleri neden çıkıyor sonra iniyor onu anlamadım başına gelen varmi
Anladım ben şuan baslasammi tiroit hapına küçük dozda bilemedimAyni benimde regl gunu cikti canik o gunden beri her ay takipteym saglk ocagndan kendim istiyorum full kan testi bi 0 cikti bir ay snra 3.5 cikti smdi 2 normal cok sukur ama beslenmeye cok dikkat ettim canim netten baktm neler arttiriyor azaltiyor beslenme onemli smdi her gun havuc domates elma nane bunlari sıkıp iciyorum saglk icin
Diğer ay çünkü tüp bebek için hormon almaya basliycam inmesi lazım dedi doktorAnladım ben şuan baslasammi tiroit hapına küçük dozda bilemedim
Doktor ne derse o biz bilemeyz canmAnladım ben şuan baslasammi tiroit hapına küçük dozda bilemedim
Doktor ilac vernedi miDiğer ay çünkü tüp bebek için hormon almaya basliycam inmesi lazım dedi doktor
Benim daha önceden kullandığım ilaç duruyor tüp bebekdeki doktor zaten vermedi dahileyeye gittim bugün bugünde 1.5 çıktı TSH diğer teste 4 gün önce yapıldı 5 çıktı kafam çok karıştı tüp bebek doktoruda o hastanede ne çıkarsa onu baz aliyoDoktor ilac vernedi mi
Doktorun ne dediyse odur bz bilemeyiz ki canim demekki seninde inip ckmsBenim daha önceden kullandığım ilaç duruyor tüp bebekdeki doktor zaten vermedi dahileyeye gittim bugün bugünde 1.5 çıktı TSH diğer teste 4 gün önce yapıldı 5 çıktı kafam çok karıştı tüp bebek doktoruda o hastanede ne çıkarsa onu baz aliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?