TSH hormonu

sevimminizsiz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2023
2
1
20
Kızlar merhaba ben ayın 10 unda kan verdim ve TSH ' m 7.3 çıktı nefes darlığı yaşıyorum kabızlık sorunlarım var bugün kan verdim tekrar ve normal değerde çıktı doktor da zatsn pek ilgilenmedi bu TSH kendiliğinden yükselip normale geçiyormu anlamadım aynı durumu yaşayan varsa yazabilir mi
Nefes darlığı yasiyorum kabilzik sorunlarim var adet düzensizliği falan

Kızlar merhaba ben ayın 10 unda kan verdim ve TSH ' m 7.3 çıktı nefes darlığı yaşıyorum kabızlık sorunlarım var bugün kan verdim tekrar ve normal değerde çıktı doktor da zatsn pek ilgilenmedi bu TSH kendiliğinden yükselip normale geçiyormu anlamadım aynı durumu yaşayan varsa yazabilir mi
Canim tsh önemli bir hormon bence doktorunu degistir benim baya yükselmisdi doktorum hemen ilac derecesini ayalardi ve tekrar randevu verdi.

merhaba tsh için ilaç ne kullanıyronuz ve etkisini gören varmı gördüyseniz ne kadar sürede gördünüz kızlar yasan varsa bilgi verebilir mi?

Bebimde adet düzensizliğim var polikistik overliyim adet olmadığım için doktora gittim hormonlarıma bakıldı tsh 4 çıktı biraz yüksek ama ilaç kullanılacak derecede değil dedi doktor siz ilaç kullandnz mı

X