Kizlar benim de tsh 4.56 cikti doktor sinirin biraz uzerinde takip edelim dedi hap kullanmiyorum ama dusurmeye yardimci olmak icin ne yesem?
Arkadaslar ben şifa buldum kesinlikle dereotuyaklaşık 1 yil once haşimato hipotiroidi teşhisi koyuldu. Saç dökülmesi sikayetiyle gitmistim. 7 çıktı tsh. Doktor ilac verdi ancak ilac iyot icerikli oldugu icin inanilmaz ödem yaptı 6 ayda 15 kiloya yakın aldım. Sonra dereotuna basladim gunde 2 kere 3 kere ne zaman aklima gelirse yiyodum. Her ay tahlil icin gidiyodum degerlerim dusuyodu. 3 ay sonra ilaci biraktim tsh 3 civarindaydi. Dereotuna devam ettim suanda duzene girdi son 2,3 aydir duzenli calisiyor. En son tsh 2ydi. Hamile kalmak icin 2 nin altinda olmaliymis zaten. Yalniz dereotu hamilelikte zararli diyorlar. Bizde cocuk dusunuyoruz artik. Dere otu haftada 2,3 kere ancak yiyorum. Bakalim bu ay tahlil yaptiracagım tsh degerleri yine duzgun gelir insallah. Rabbim herkese sifa versin insallah cok kotu bisey bu butun hormonlari etkiliyor
Evli, mutlu, inşallah çocuklu:)
Zencefille düşürenler oldu.Dr um bana yiyecekle düşmez.ilaç kullanacağız dedi.
Acaba gebelikte bazı bitkilerin olumsuz etkilerinden dolayı mı dr um bana öyle dedi?Zencefille düşürenler oldu.
Zencefilin hamileliğe etkisini bilmiyorum ama bazı yeşillikler düşüğe neden olabiliyormuş.Acaba gebelikte bazı bitkilerin olumsuz etkilerinden dolayı mı dr um bana öyle dedi?
O hormon gebelikte şart ve bebeğin beyin gelişimi için çok önemli bi hormon gebeler de kullanıyor tshı yüksekse bitkiyle falan uğraşmayın arkadaşlar normal ilacınızı alın günlük belli mgda niye her şeyde macera arıyorsunuzBende de tsh yuksek ckti 4.5 ama netten doktora sordm biraz yuksek dedi ufak dozda tiroid ilaci kullanabilirsiniz yazmis endokrinoloji mi neye gitmem lazimmis dere otu kullaniyim bende ilac kullanma taraftari pek değilim bebek dusunuyoruz bizde :s