- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"TSH ilk 3 ayda0. 1-2. 5 mU/L arasında, sonraki aylarda 0. 2- 3mU/L arasında olmalıdır "
biraz araştırırken böyle bişey gördüm ama canım, doktorunu arayıp soramaz mısın sebebini risklerini? inşallah hiçbir sıkıntı olmaz canım
Hemen bir dahiliye doktoruna görünün. Normal şartlarda çok yüksek bir değer değil ama hamilelikte yüksek.Merhaba
2 aylık hamileyim TSH degerim 4.77 cıktı internette biraz arastirinca baya bir moralim bozuldu sanırım degerim yuksek acayip demerolize oldumBilgi sahibi arkadaslar var mı tsh yuksek cıkınca napmak gerekir doktora gitmeme de 10gun var dusun dusun kafayi yerim artık
Hemen bir dahiliye doktoruna görünün. Normal şartlarda çok yüksek bir değer değil ama hamilelikte yüksek.
Tiroid ilacı ile düşürülmesi gerekli.. hamile iken maksimum görmeniz gereken değer 2 lerde olmalı.. ilacı hamileliğiniz boyunca almanız gerekiyor. doktor gerekli bilgileri söyler zaten size.
Geçmiş olsun
Kullanır kullanmaz düşmeye başlıyor merak etmeyin. bebeğe de herhangi bir zARARı yokcok tesekkur ederim ilac kullanirim insallah oyle halolur diye umut ediyorum
Cok Tesekkur ederim bende oyle yaparim yarin ona gore verdigi ilaci kullanirimbende ilk gebeliğimi öğrendiğimde direk tsh baktırdım.
3 küsürlerdeydi. daha 4 haftalık hamileydim.
şimdi ilaç kullanıyorum levotiron ve gebeliğin sonuna kadar kullanıcaz dedi doktor
sizde 1 hafta beklemeyin bence ya gidip gösterin yada whatsaptan atın doktorunuza.
tsh önemli gebelikte :)
tesekkur ederim gidcegim yarinBeklemeyin doktora gidin ben de kullaniyorum levetiron. Korkmayin ama bundan sonrasi icin dikkat edin
Kendi doktorum da bana biraz yuksek ama ilac vericem dusucek dedi ben simdi onun verdigi ilaci kullaniyorum yani kendi doktorunuz size muhakkak ilac vericektirMerhaba bende 4 haftalık hamileyim 4.71 çıktı benimde kontrolum bir hafta sonra saglik ocağında doktor normal dedi ama burada yüksek diyorlar kadın doğuma haftaya gideceğim siz ne yaptınız doktorunuz ne dedi
Evet sizin dediğiniz gibi olur ama benimde 1 haftam var kontrolüme o yüzden tedirgin oldum teşekkürler cvbiniz icinKendi doktorum da bana biraz yuksek ama ilac vericem dusucek dedi ben simdi onun verdigi ilaci kullaniyorum yani kendi doktorunuz size muhakkak ilac vericektir
bende 1hafta sonra gittin hemen ertesi gun gitmedim korkmayn o yuzdenEvet sizin dediğiniz gibi olur ama benimde 1 haftam var kontrolüme o yüzden tedirgin oldum teşekkürler cvbiniz icin
Çok teşekkürler sağlıklı bir gebelik gecirmeniz dileğiylebende 1hafta sonra gittin hemen ertesi gun gitmedim korkmayn o yuzden
Çok teşekkürler sağlıklı bir gebelik gecirmeniz dileğiyle
Allah saglicakla kucaginiza alırsınız yavrunuzu insalllaaah benmde tsh deger 4.57 kusuratli bisi 6 nisanda vermiştim kan bgun doktorum biraz yuksek dedi.keseyi gorduk 5 haftaligiz bgun cok sukurbende 1hafta sonra gittin hemen ertesi gun gitmedim korkmayn o yuzden
Korkma canim fazla yuksek degil ilac verince tsh degeri hemen dusuyor benim dustu suan 2lerdeAllah saglicakla kucaginiza alırsınız yavrunuzu insalllaaah benmde tsh deger 4.57 kusuratli bisi 6 nisanda vermiştim kan bgun doktorum biraz yuksek dedi.keseyi gorduk 5 haftaligiz bgun cok sukur
2 hafta sonra kalp atisi icin gelin sabahdan ac karna gel degerine tekrar bakalim.ilac kullaniriz.olmadi dedide bana bi yardimci olurmusunuz endiseliyim biraz☹
Sureklimi kullanıyorsunuz ilaci arkadssim doğuma kdr kullandim ben dediKorkma canim fazla yuksek degil ilac verince tsh degeri hemen dusuyor benim dustu suan 2lerde