Hanımlar Merhaba; TSH değerim 4,14 çıktı...Önce Sağlık Ocağında yaptırdım testi orada 4,10 çıktı...Daha sonra hastanede dahiliye uzmanı dr. tekrar test yaptırmamı istedi ve 4,14 çıktı 8 haftalık hamileyim...Sonuçlara göre doktorum ilaç vermedi gereksiz ilaç vermek istemiyorum dedi biz dahiliyecileree göre gebelikte TSH sınırı 5,5 dedi... sonra kadın doğuma kontrole gittim dahiliye uzmanı gerek görmediyse güvenin dedi...3 ayda tsh değerin düşecek zaten dedi...Ama benim 1.doğumdan sonra değerlerim TSH 80 çıkmıştı hemen düşmüştü 1 aylık sürede 2 lere...
Merakım şu Tsh bu değerlerde olup doğum yapan varmı ? düşük tehlikesi zeka geriliği v.s şeyler okuyorum
endişe ediyorum...Rabbim hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çocuklarımızla sınamasın bizi inşallah![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Merakım şu Tsh bu değerlerde olup doğum yapan varmı ? düşük tehlikesi zeka geriliği v.s şeyler okuyorum
endişe ediyorum...Rabbim hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çocuklarımızla sınamasın bizi inşallah
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)