Ben çocukluğumdan beri tiroid ilacı kullanıyorum. Hamile kalmadan önce değerim normaldi ama hamile kalınca 7. Haftamda 15 e çıkmıştı daha önce 15 i görmemiştim hiç. Sonra ilaç dozum yükseltildi değerim düştü. Bende çok korktum tiroid hastası olduğum için daha da korktum ama hiçbir şey olmadı kızım iki bucuk yaşında her şeyi çok normal. Doktorun biri uzun süre yüksek kalırsa sorun olabilir demişti. Kontrol altında durumca bir şey olmaz Allahın izniyleMerhaba arkadaşlar ben 5 haftalık gebeyim sağlık ocağında kan testi yaptırdım TSH değerim 5 çıktı doktorum 2 buçuğa düşürmemiz lazım dedi ilaç verdi dahiliyeye gitmemi istedi yarın gideceğim. Tiroid Bebeğin fiziksel veya zihinsel engelli veya zeka geriliğini tetikler dedi çok korktum daha önce böyle bı sorun yaşayan oldu mu
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ben de bugün gittim kan tahlili yaptım tekrardan.13 ekimde tiroid ultrasonu çektirecegimBen çocukluğumdan beri tiroid ilacı kullanıyorum. Hamile kalmadan önce değerim normaldi ama hamile kalınca 7. Haftamda 15 e çıkmıştı daha önce 15 i görmemiştim hiç. Sonra ilaç dozum yükseltildi değerim düştü. Bende çok korktum tiroid hastası olduğum için daha da korktum ama hiçbir şey olmadı kızım iki bucuk yaşında her şeyi çok normal. Doktorun biri uzun süre yüksek kalırsa sorun olabilir demişti. Kontrol altında durumca bir şey olmaz Allahın izniyle
Merhaba bende 5 haftalık gebeyim.4.27 cıktı tsh değerim. Doktor endoklin bölümüne yönlendirdi yarın gideceğim. Durumunuz nedir acaba? Düştü mu degerleriniz.Merhaba arkadaşlar ben 5 haftalık gebeyim sağlık ocağında kan testi yaptırdım TSH değerim 5 çıktı doktorum 2 buçuğa düşürmemiz lazım dedi ilaç verdi dahiliyeye gitmemi istedi yarın gideceğim. Tiroid Bebeğin fiziksel veya zihinsel engelli veya zeka geriliğini tetikler dedi çok korktum daha önce böyle bı sorun yaşayan oldu mu
Evet ilaç kullandım sonra bı kaç gün kullanmadım kan testi yaptım düşmüştü ben tekrar tahlil yaptıracağımMerhaba bende 5 haftalık gebeyim.4.27 cıktı tsh değerim. Doktor endoklin bölümüne yönlendirdi yarın gideceğim. Durumunuz nedir acaba? Düştü mu degerleriniz.
İlaçla düşer benim de öyleydi hiç korkmayın. Hayırlı olsun bebişMerhaba arkadaşlar ben 5 haftalık gebeyim sağlık ocağında kan testi yaptırdım TSH değerim 5 çıktı doktorum 2 buçuğa düşürmemiz lazım dedi ilaç verdi dahiliyeye gitmemi istedi yarın gideceğim. Tiroid Bebeğin fiziksel veya zihinsel engelli veya zeka geriliğini tetikler dedi çok korktum daha önce böyle bı sorun yaşayan oldu mu
Cok teşekkür ederim verdiğiniz cevap içinEvet ilaç kullandım sonra bı kaç gün kullanmadım kan testi yaptım düşmüştü ben tekrar tahlil yaptıracağım