• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tsh değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeytngoz

🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
225
216
53
31
Arkadaşlar mrb, tsh değerim 4,26 çıkmış doktorum ilac verdi bu değer hamile kalmak için engel mi? 2 ay önce bakıldığında değerim 2.56 idi nasıl yükselmiş anlamadım femara kullanmıştım 2 ay acaba o ilaç mı yaptı

İlaçtan mı yükselmiş bilmiyorum ama gebelik için 2 nin altını istiyorlar bende de yüksekti ilaç kullanıyorum

Bende çatlama iğnesi ve letu kullandığımda 6ya kadar çıkmıştı normalde okadar yüksek değildi. Acaba oyüzden mi hamile kalamadım die sorduğumda doktoruma engel olmaz demişti. Daha sonrasında da normale döndü tekrardan. Muhtemelen senin de öyle olmuştur belkide daha öncesinde daha fazlaydı bu düşmüş halide olabilir

İlk defa böyle birşey le karşılaştım bende inşallah ile yarar ilaç, rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Amin inşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin ilaçlarınızii düzenli kullanın benim kızım bir aylıktan beri kullanıyor ilacını şuan 1.5 yaşında

Amin inşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin ilaçlarınızii düzenli kullanın benim kızım bir aylıktan beri kullanıyor ilacını şuan 1.5 yaşında
Benim eşimde kullanıyor onunda tiroidleri alındı, daha çok küçükmüş ya canım benim nasıl anladınız tiroidi olduğunu

Benim eşimde kullanıyor onunda tiroidleri alındı, daha çok küçükmüş ya canım benim nasıl anladınız tiroidi olduğunu
15 günlük Ken sağlık ocağı topuktan kan aliyor onlar söyledi tedavisine başlandı hemen üç yaşına kadar kullanicak tekrar bakilcak ilaca devam veya tamm denicek iki ayda bir kanına bakılıp dozu ayarlaniyor çok önemli ihmal etmeyin..

15 günlük Ken sağlık ocağı topuktan kan aliyor onlar söyledi tedavisine başlandı hemen üç yaşına kadar kullanicak tekrar bakilcak ilaca devam veya tamm denicek iki ayda bir kanına bakılıp dozu ayarlaniyor çok önemli ihmal etmeyin..
Umarım geçer çok geçmiş olsun teşekkür ederim 😊

Arkadaşlar mrb, tsh değerim 4,26 çıkmış doktorum ilac verdi bu değer hamile kalmak için engel mi? 2 ay önce bakıldığında değerim 2.56 idi nasıl yükselmiş anlamadım femara kullanmıştım 2 ay acaba o ilaç mı yaptı
Merhaba tsh yüksekliği gebeliğe engel olmakla birlikte düşük ve bebekte gelişim geriliği gibi sorunlarda teşkil ediyor. Bende bu ay aşılama yaptıracakken tsh 5 olduğunu öğrendim. Endokrin doktoru 2 nin altına düşene kadar gebe kalmama gerektiğini söyledi. Bu durumu yaşayan var mı acaba?

Bende hamile kalmak icin tsh 2.30 a kadar dusurdum 5 lerde idi. . Ilac kullanmama rağmen hamile kaldgm ay bir baktik 5,80e firlamis suan hamileyim.ilac kullaniyorum
Ilaci ihmal etmeyin dusurebildgnz kadar degerinizi dusurun

Bende hamile kalmak icin tsh 2.30 a kadar dusurdum 5 lerde idi. . Ilac kullanmama rağmen hamile kaldgm ay bir baktik 5,80e firlamis suan hamileyim.ilac kullaniyorum
Yani şuan gebeliği ertelemek en doğru karar dimi.

Yani şuan gebeliği ertelemek en doğru karar dimi.
Zaten 2 aya düşüyor benim oyle oldu2^3 ay icinde düştü ama dedgm gbi hamile kaldgm ay tekrar firladi..
Suan yine ilackullaniyorum ve sureklo boyle devam edecek yani gebelikte tsh daha da artiyor.ilac kullanicam btecek gbi düşünmeyin mutlaka gebelikte yine ilac kullanacaksnz😊
Hayirlisi olsun insallah 💚

Benim en son 2 ay önce bakıldığında 2.56 idi doktor normal demişti olmayınca bebek bu ay tsh baktı doktor 4,26 çıkmış kaç ayda düştü Değeriniz sizin

Zaten 2 aya düşüyor benim oyle oldu2^3 ay icinde düştü ama dedgm gbi hamile kaldgm ay tekrar firladi..
Suan yine ilackullaniyorum ve sureklo boyle devam edecek yani gebelikte tsh daha da artiyor.ilac kullanicam btecek gbi düşünmeyin mutlaka gebelikte yine ilac kullanacaksnz😊
Çok teşekkürler sağ salim kavuş sende inşallah 💜

Benim en son 2 ay önce bakıldığında 2.56 idi doktor normal demişti olmayınca bebek bu ay tsh baktı doktor 4,26 çıkmış kaç ayda düştü Değeriniz sizin
Ilaci braktiniz mi?? Ondan yukselmstir..2^3ayda dustu benim haziran da 5 kusurlerde idi..eylul basi gibi 2 ye düşmüştü canim sonra hamile kalinca tekrar hopladi tabi 😊

Ilaci braktiniz mi?? Ondan yukselmstir..2^3ayda dustu benim haziran da 5 kusurlerde idi..eylul basi gibi 2 ye düşmüştü canim sonra hamile kalinca tekrar hopladi tabi 😊
Ben hiç ilac kullanmadım çünkü hep normaldi ilk defa böyle yüksek çıktı doktorda ilaç verdi kullanıyorum şuan canım umarım kısa sürede düşer rabbim Bi evlat daha nasip eder 🤗 isteyen herkese nasip etsin sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️

Back
X