Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende başlıyacağım ilaca, ne kadar süredir kullanıyorsunuz siz ilacıİlaçtan mı yükselmiş bilmiyorum ama gebelik için 2 nin altını istiyorlar bende de yüksekti ilaç kullanıyorum
Ben de biraz ırsi anne tarafımda full guatr vardı ben Haziran’da başladım ilaçla anca 2 nin altına düşüyor düzenli kullan dedi doktorBende başlıyacağım ilaca, ne kadar süredir kullanıyorsunuz siz ilacı
Anladım çok geçmiş olsun sizedeBen de biraz ırsi anne tarafımda full guatr vardı ben Haziran’da başladım ilaçla anca 2 nin altına düşüyor düzenli kullan dedi doktor
İlk defa böyle birşey le karşılaştım bende inşallah ile yarar ilaç, rabbim isteyen herkese nasip etsinHamile kalmaya da bebeğin gelişiminde zararı var malesef
Amin inşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin ilaçlarınızii düzenli kullanın benim kızım bir aylıktan beri kullanıyor ilacını şuan 1.5 yaşındaİlk defa böyle birşey le karşılaştım bende inşallah ile yarar ilaç, rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Benim eşimde kullanıyor onunda tiroidleri alındı, daha çok küçükmüş ya canım benim nasıl anladınız tiroidi olduğunuAmin inşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin ilaçlarınızii düzenli kullanın benim kızım bir aylıktan beri kullanıyor ilacını şuan 1.5 yaşında
15 günlük Ken sağlık ocağı topuktan kan aliyor onlar söyledi tedavisine başlandı hemen üç yaşına kadar kullanicak tekrar bakilcak ilaca devam veya tamm denicek iki ayda bir kanına bakılıp dozu ayarlaniyor çok önemli ihmal etmeyin..Benim eşimde kullanıyor onunda tiroidleri alındı, daha çok küçükmüş ya canım benim nasıl anladınız tiroidi olduğunu
Umarım geçer çok geçmiş olsun teşekkür ederim15 günlük Ken sağlık ocağı topuktan kan aliyor onlar söyledi tedavisine başlandı hemen üç yaşına kadar kullanicak tekrar bakilcak ilaca devam veya tamm denicek iki ayda bir kanına bakılıp dozu ayarlaniyor çok önemli ihmal etmeyin..
Merhaba tsh yüksekliği gebeliğe engel olmakla birlikte düşük ve bebekte gelişim geriliği gibi sorunlarda teşkil ediyor. Bende bu ay aşılama yaptıracakken tsh 5 olduğunu öğrendim. Endokrin doktoru 2 nin altına düşene kadar gebe kalmama gerektiğini söyledi. Bu durumu yaşayan var mı acaba?Arkadaşlar mrb, tsh değerim 4,26 çıkmış doktorum ilac verdi bu değer hamile kalmak için engel mi? 2 ay önce bakıldığında değerim 2.56 idi nasıl yükselmiş anlamadım femara kullanmıştım 2 ay acaba o ilaç mı yaptı
Yani şuan gebeliği ertelemek en doğru karar dimi.Bende hamile kalmak icin tsh 2.30 a kadar dusurdum 5 lerde idi. . Ilac kullanmama rağmen hamile kaldgm ay bir baktik 5,80e firlamis suan hamileyim.ilac kullaniyorum
Ilaci ihmal etmeyin dusurebildgnz kadar degerinizi dusurun
Zaten 2 aya düşüyor benim oyle oldu2^3 ay icinde düştü ama dedgm gbi hamile kaldgm ay tekrar firladi..Yani şuan gebeliği ertelemek en doğru karar dimi.
Benim en son 2 ay önce bakıldığında 2.56 idi doktor normal demişti olmayınca bebek bu ay tsh baktı doktor 4,26 çıkmış kaç ayda düştü Değeriniz sizinBende hamile kalmak icin tsh 2.30 a kadar dusurdum 5 lerde idi. . Ilac kullanmama rağmen hamile kaldgm ay bir baktik 5,80e firlamis suan hamileyim.ilac kullaniyorum
Ilaci ihmal etmeyin dusurebildgnz kadar degerinizi dusurun
Zaten 2 aya düşüyor benim oyle oldu2^3 ay icinde düştü ama dedgm gbi hamile kaldgm ay tekrar firladi..
Suan yine ilackullaniyorum ve sureklo boyle devam edecek yani gebelikte tsh daha da artiyor.ilac kullanicam btecek gbi düşünmeyin mutlaka gebelikte yine ilac kullanacaksnz
Hayirlisi olsun insallah![]()
Çok teşekkürler sağ salim kavuş sende inşallahZaten 2 aya düşüyor benim oyle oldu2^3 ay icinde düştü ama dedgm gbi hamile kaldgm ay tekrar firladi..
Suan yine ilackullaniyorum ve sureklo boyle devam edecek yani gebelikte tsh daha da artiyor.ilac kullanicam btecek gbi düşünmeyin mutlaka gebelikte yine ilac kullanacaksnz
Hayirlisi olsun insallah![]()
Ilaci braktiniz mi?? Ondan yukselmstir..2^3ayda dustu benim haziran da 5 kusurlerde idi..eylul basi gibi 2 ye düşmüştü canim sonra hamile kalinca tekrar hopladi tabiBenim en son 2 ay önce bakıldığında 2.56 idi doktor normal demişti olmayınca bebek bu ay tsh baktı doktor 4,26 çıkmış kaç ayda düştü Değeriniz sizin
Ben hiç ilac kullanmadım çünkü hep normaldi ilk defa böyle yüksek çıktı doktorda ilaç verdi kullanıyorum şuan canım umarım kısa sürede düşer rabbim Bi evlat daha nasip ederIlaci braktiniz mi?? Ondan yukselmstir..2^3ayda dustu benim haziran da 5 kusurlerde idi..eylul basi gibi 2 ye düşmüştü canim sonra hamile kalinca tekrar hopladi tabi![]()