Tsh degeri, gebe kalma , adet duzenligi??

Troid hastası değilim ama asla bunun gebeliğe engel olmadığını biliyorum. Hatta ve hatta böyle olup hamile kalan çok arkadaşım var.
İlk hedefin tsh yine düşürmek olsun. Sonra adetin de düzene girecektir Allahın izniyle hamilede kalacaksın. Stres yapma. Çünkü herşeyi tetikliyor stres.

Stres yapmsam cok iyi olucak Doktorum suan imkansiz hamile kalman demisti yine buna da sukur tedavi olabilecek bisey

Merhaba kizlar, ben 10 aylik evliyim. Bu surec icinde gebe kalamadim. Kan testi yaptirdim ve tsh degerimin 46 olduggunu ogrendim. Adet duzensizliklerim ve diger belirtiler hep vardi. Ama kansiz oldugumu dusunurken tiroid hastasi oldugumu ogrendim:KK43: levotiron 100 mg kullaniyorum. Bu ay yine adetim gecikti. Gectigimiz iki ay gecikmemisti . Tam 7 gun gecti hemde demir vitamin haplari kullanmama ragmen. İdrar testi yaptim negatif cikti . Belirsizlikler beni mahvediyor. Tiroid hastasi olanlar bu konudaki deneyimlerini paylasabilirlermi??
canım benimde uzun zamandır troid var. bende senin kullandığın ilacı kullanıyorum. SIkıntı yok. o troidini dengede tutuyor. sanırım ömür boyu kullanmak gerekiyor. bir kaç gün kullanmadığımda troid değerlerim hemen yükseliyor. kullandığımda normale dönüyor. Normale döndüğünde gebe kalmaya engel deği. bende kansızlıkta var üstelik. Bir kaç gün demir hapı kullandım. Kanım düştükçede kullanıyorum.
bunlara ragmen gebe kalmıştım ama kimyasal gebelik yaşadım. Dengede tutulduğu sürece sıkıntı değil.

Bendede kansizlik cikti. İkisi birden cok yorgunluk yaratiyor bende Omur boyu kullanicakmisim maalesef bakalim duzenli kullaniyorum ilaclarimi insallah kisa surede normale doner

baya yüksekmiş tsh değerin.
evet gebelik oluşması ihtimalini azaltıyor ama sonuçta imkansız diye bir şey yok.
ilacı ne kadar zamandır alıyorsun?
kontrole gittin mi?
stres yapma, en büyük etken stres.

baya yüksekmiş tsh değerin.
evet gebelik oluşması ihtimalini azaltıyor ama sonuçta imkansız diye bir şey yok.
ilacı ne kadar zamandır alıyorsun?
kontrole gittin mi?
stres yapma, en büyük etken stres.

Bi aydir kullaniyorum yarin kan tahlilimi yapirip kontrole gidicem stres illaki oluyor

Stres yapmsam cok iyi olucak Doktorum suan imkansiz hamile kalman demisti yine buna da sukur tedavi olabilecek bisey
Banada 1 yil once imkansız demişti doktor :) bütün dengelerimi alt üst etmişti psikolojimiz bozulmuştu.
Ama o an imkansız demesine rağmen 1 yılda 2 kere hamile kaldım şükürler olsun. Insallah bu bebegimi kucagima alırım. Yani Rabbim isterse imkansız diye birşey yok.

X