Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dahiliye doktoruna mutlaka gidin ilaç tedavisi başlatır. Bu kadar yüksek olunca gebeliğe engel ve sağlıklı bir gebelik olmaz daKizlar test verdim triod degerim 83 cikmis gozlerime inanamadim napmam lazim bunedir gebelik dusunuyordum
Ya cok korktum acaba baska bir sorun olmaz demi gece gece acile gittim neler cektim valla sadece gebelige engle degilmi yani illa doktoea gidicem ama biraz icimi rahatlatmam lazim uyuyamiyorumDahiliye doktoruna mutlaka gidin ilaç tedavisi başlatır. Bu kadar yüksek olunca gebeliğe engel ve sağlıklı bir gebelik olmaz da
Gebeliğe engel ve kilo alımı yada kilo verimi yapıyor herkesin bünyesi farklı tabiki. Hayır kendini korkutma sakın neyseki bu hormonlar ilaç ile düzgünce düşüyorYa cok korktum acaba baska bir sorun olmaz demi gece gece acile gittim neler cektim valla sadece gebelige engle degilmi yani illa doktoea gidicem ama biraz icimi rahatlatmam lazim uyuyamiyorum
Tesekurler canim valla gece gece iyi geldinGebeliğe engel ve kilo alımı yada kilo verimi yapıyor herkesin bünyesi farklı tabiki. Hayır kendini korkutma sakın neyseki bu hormonlar ilaç ile düzgünce düşüyor![]()
Bende uzun süre kullandım oyüzden korkulacak bişey değil hormonlar bazen çok stres sıkıntıdan dengesiz oluyor ama mutlaka dahiliye doktoruna gitTesekurler canim valla gece gece iyi geldin![]()
Sizinki kac cikmisti ilaca baslamadan onceBende uzun süre kullandım oyüzden korkulacak bişey değil hormonlar bazen çok stres sıkıntıdan dengesiz oluyor ama mutlaka dahiliye doktoruna git![]()
Benim öyle aşırı yüksek değildi 4/5 arasıydı tüp bebek tedavisi için çok düşük istiyorlar bu değeri o yüzden ilaç kullandım düşüyor hemen. Yüksek ihtimalle sana yüksek doz verir doktor birkaç ay içinde normal seviyeye gelirSizinki kac cikmisti ilaca baslamadan once
Ins yuksek doz versinde düşsun biranonceBenim öyle aşırı yüksek değildi 4/5 arasıydı tüp bebek tedavisi için çok düşük istiyorlar bu değeri o yüzden ilaç kullandım düşüyor hemen. Yüksek ihtimalle sana yüksek doz verir doktor birkaç ay içinde normal seviyeye gelir
Ins yuksek doz versinde düşsun biranonce
Evet ins degeri dusurmeden gebelik olmaz ztnDüşer düşer canım normal seviyeye gelince gebelik de düşünürsün en azından![]()
Olur belki de ama sağlıklı ilerlemez oyüzden ilk önce tedavini ol canım hafife alma bu koyu randevu bulduğun gibi gitEvet ins degeri dusurmeden gebelik olmaz ztn
Ever evet kesinlikle gidicm ztn ztn 1 bucuk senedir sirf bu yüzden olmuyorOlur belki de ama sağlıklı ilerlemez oyüzden ilk önce tedavini ol canım hafife alma bu koyu randevu bulduğun gibi git
Ever evet kesinlikle gidicm ztn ztn 1 bucuk senedir sirf bu yüzden olmuyor
Yaptirdim bi ara 8 cikti ilac kullandim iste simdide 83 cikti asiri korktum yani neyse ilacla duser yaYüksek ihtimalle o yüzdendir yaa yenimi fark ettin bu durumu daha önce hiç hormon testi yapmadımı doktor canım
8,3 olabilir mi acaba yoksa direk 83mü yazıyor canım varsa atarmısın fotosunuYaptirdim bi ara 8 cikti ilac kullandim iste simdide 83 cikti asiri korktum yani neyse ilacla duser ya
Direk 83 yaziyor evet8,3 olabilir mi acaba yoksa direk 83mü yazıyor canım varsa atarmısın fotosunu
8,3 olabilir mi acaba yoksa direk 83mü yazıyor canım varsa atarmısın fotosunu
Evet gördüm canım dediğin gibiymişDirek 83 yaziyor evet
Evet oluyor mallesf doktora gidicem son careEvet gördüm canım dediğin gibiymişTsh yüksek olunca halsizlik filan çok oluyor sende oluyor mu