- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi Umudumbitmedi_
-
ben hamileyken test yaptirmisdim 5 e yakin cikmisdi hamileligim boyunca euthrox kullandim. bir zarari yok bu ilacin.Slm arkadaslar.tshım 5.15 ve ilk defa doktora gittim.gebelik düsündüğümü söyleyince 25 mcg euthyrox yazdi.
Sizce ne kadar zamanda 2.5 altina düser.
Ben bu ay hamile kalmak istiyorum.ovulasyona 8 gün var.
Sizce ovulasyona kadar bu dozla düşer mi tshım?
Ben ilcedeyim.bakarlar mi acaba?ilac kullaniyosan biay sonra tahlil ver ozaman doktorunada soyle antikorlarima bakarmisiniz die
Ama ben bu degerle hamile kalamiyorum.sorun da burda iste.herseyim normal.yumurtluyorum.adetim düzenli.esimde de bi sıkıntı yokben hamileyken test yaptirmisdim 5 e yakin cikmisdi hamileligim boyunca euthrox kullandim. bir zarari yok bu ilacin.
hamile kalmana engel degil
bende 5 ile hamile kaldim.Ama ben bu degerle hamile kalamiyorum.sorun da burda iste.herseyim normal.yumurtluyorum.adetim düzenli.esimde de bi sıkıntı yok
Ama gel gör ki döllenme olmuyor.ancak düştü öyle hamile kaldim.ben bu isi anlamadim.komsum 6 ile hamile kalmiş.ben niye kalamiyorum.tsh tam olarak neyi engelliyor bilmiyorum.
Canim 25 mcg verdi doktor.bu ay ki yumurtlamama yetisir mi.bugün 8.günüm adetimin.ilaci kullanali 5.gün.ilk 2 gün yarim ictim.bende 5 ile hamile kaldim.
sorun tsh den kaynaklaniyorsa birkac aya euthrox duzeltir
benim degerim bir ay icinde duzeldi.Canim 25 mcg verdi doktor.bu ay ki yumurtlamama yetisir mi.bugün 8.günüm adetimin.ilaci kullanali 5.gün.ilk 2 gün yarim ictim.
ama adeti geciktiriyo benim gelmiyo artik sokturucu kullaniyorum herayTsh yuksekliği gebeliğe engel deıldır ayrıca ılacı gebeykende kullanmalıyız zararı yok bebege faydası var yoksa sakat dogumlar zihinsel engelli bebekler doğabılır lütfen kullanalım
Slm arkadaslar.tshım 5.15 ve ilk defa doktora gittim.gebelik düsündüğümü söyleyince 25 mcg euthyrox yazdi.
Sizce ne kadar zamanda 2.5 altina düser.
Ben bu ay hamile kalmak istiyorum.ovulasyona 8 gün var.
Sizce ovulasyona kadar bu dozla düşer mi tshım?
Peki hamile kaldın mi canim?Hemen düşer benimki 4.5 di 25mg vermişti bi aya kalmadı düştü.
Ay ćok sevindim.canim peki seninki de tshtan dolayi mi olmamisti.biraz anlatirmisin?ne kadar kullandin ilaci ve hemen o ay mi kaldın canim?Su an hamileyim
Ay ćok sevindim.canim peki seninki de tshtan dolayi mi olmamisti.biraz anlatirmisin?ne kadar kullandin ilaci ve hemen o ay mi kaldın canim?
Cok tsk ederim canim.amin.benim hormonal bi sorunum yoktu.sadece hamile kalamiyordum.esime de test yaoildi bisey cikmadi.sonradan ögrendim tshin engel oldugunu.heo 4 civarlarindaydi.eylül ayinda tsh im birden 1.39 a düşmüş.o ay hamile kaldim.anladim ki tsh engelliyor.tabi sonra bebegi kaybettim.kalp atini hic alamadik.kürtaj oldum.simdi yine uğrasiyorum.tsh icin gittim.gerisini biliyorsun zaten.adetimin 4.günü icmeye basladim.bugün adetimin 15.günündeyim.degerlendirdik.Ben usutmekten bi hal oldum.gecen sene oksurmekten iç hastalıklarına gittim.muayene ederken sende guatr olabilir dedi kan testine ve bogazimdan troit ultrasonuna gönderdi ocak ayiydi . tsh 4.5cikmis ti ameliyat olan gerek dedi (troid bezinin yarısı alınacak) gebelik düşünüyorum dedim 25mg ilaç verdi... Şubatın başında ameliyat oldum.tabi artik 100mg içmeye başladım şubat mart Dinlendim.toparlandim nisanda çocuğa karar verdik ... Nisan ,mayis ve haziranda olmadı.çünkü megersem ben çok az ilişkiye giriyormusum yumurtlama günü kaçıyormuş :) temmuzun başı adetim bitti birer gün arayla ilişkiye girdim ayaklarimi yukarı diktim hemen banyo yapmadım yataktan kalkmadim.temmuzun sonunda hamile olduğumu öğrendim.Allah seninde gonlune gore versin.
Gidip baktiracam zaten canim.tatildeyiz simdi.eve gideyim de hayirlisiyla.bende oyle oldum ilaci birakmistim tekrar basladim baskadigim ay hamile oldugumu ogrendim ozaman baktirdim tsh 7y di .hamile kaldiktan sonra 20gun sonra tekrar baktir
Nasıl hamile kaldın canım. Tsh düşünce mi kaldınCanim ayip olaak ama.düzenli değerlendiriyoruz.esimin spermi yüksek.hergün çalisıyoruz yine olmuyor.
Bide ben 2 ay once kürtaj oldum.daha kolay hamile kalmam lazim.
Ilaci iki gündür kullaniyorum.dr 15 gun sonra gel dedi.
Benim bir ay once tshim 4.1 di.yine kalamadim.sanirim bazi bunyeler hassas oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?