Tsh 5.15 ve hamilelik

ben hamileyken test yaptirmisdim 5 e yakin cikmisdi hamileligim boyunca euthrox kullandim. bir zarari yok bu ilacin.
hamile kalmana engel degil

ben hamileyken test yaptirmisdim 5 e yakin cikmisdi hamileligim boyunca euthrox kullandim. bir zarari yok bu ilacin.
hamile kalmana engel degil
Ama ben bu degerle hamile kalamiyorum.sorun da burda iste.herseyim normal.yumurtluyorum.adetim düzenli.esimde de bi sıkıntı yok
Ama gel gör ki döllenme olmuyor.ancak düştü öyle hamile kaldim.ben bu isi anlamadim.komsum 6 ile hamile kalmiş.ben niye kalamiyorum.tsh tam olarak neyi engelliyor bilmiyorum.

bende 5 ile hamile kaldim.
sorun tsh den kaynaklaniyorsa birkac aya euthrox duzeltir

bir ay sonra dusuyo canim senin zaten yuksek degil 5yuksek bi deger degil cok yuksekler var ama her ay kan vermek gerekio kontrol etmek icin.devlet hastsnesinin dahiliye bolumune git kan vermeden doktora soyle antikorlarada bakarmisiniz tamam der zaten

Tsh yuksekliği gebeliğe engel deıldır ayrıca ılacı gebeykende kullanmalıyız zararı yok bebege faydası var yoksa sakat dogumlar zihinsel engelli bebekler doğabılır lütfen kullanalım

Tsh yuksekliği gebeliğe engel deıldır ayrıca ılacı gebeykende kullanmalıyız zararı yok bebege faydası var yoksa sakat dogumlar zihinsel engelli bebekler doğabılır lütfen kullanalım
ama adeti geciktiriyo benim gelmiyo artik sokturucu kullaniyorum heray

Hemen düşer benimki 4.5 di 25mg vermişti bi aya kalmadı düştü.o ilacı 8-9saatlik açlık sonrası bir miktar su ile içip 1 saat hiçbirşey yemeyeceksin. Buna uyarsan düşer.çoğu kişi troid hapları nasıl kullanilir bilmiyor

Ay ćok sevindim.canim peki seninki de tshtan dolayi mi olmamisti.biraz anlatirmisin?ne kadar kullandin ilaci ve hemen o ay mi kaldın canim?

Ben usutmekten bi hal oldum.gecen sene oksurmekten iç hastalıklarına gittim.muayene ederken sende guatr olabilir dedi kan testine ve bogazimdan troit ultrasonuna gönderdi ocak ayiydi . tsh 4.5cikmis ti ameliyat olan gerek dedi (troid bezinin yarısı alınacak) gebelik düşünüyorum dedim 25mg ilaç verdi... Şubatın başında ameliyat oldum.tabi artik 100mg içmeye başladım şubat mart Dinlendim.toparlandim nisanda çocuğa karar verdik ... Nisan ,mayis ve haziranda olmadı.çünkü megersem ben çok az ilişkiye giriyormusum yumurtlama günü kaçıyormuş :) temmuzun başı adetim bitti birer gün arayla ilişkiye girdim ayaklarimi yukarı diktim hemen banyo yapmadım yataktan kalkmadim.temmuzun sonunda hamile olduğumu öğrendim.Allah seninde gonlune gore versin.

Cok tsk ederim canim.amin.benim hormonal bi sorunum yoktu.sadece hamile kalamiyordum.esime de test yaoildi bisey cikmadi.sonradan ögrendim tshin engel oldugunu.heo 4 civarlarindaydi.eylül ayinda tsh im birden 1.39 a düşmüş.o ay hamile kaldim.anladim ki tsh engelliyor.tabi sonra bebegi kaybettim.kalp atini hic alamadik.kürtaj oldum.simdi yine uğrasiyorum.tsh icin gittim.gerisini biliyorsun zaten.adetimin 4.günü icmeye basladim.bugün adetimin 15.günündeyim.degerlendirdik.
Bakalim tsh düstü mü hamile kaldim mı?kafamda bir milyon soru ve evlat hasreti..

ben yine kotu oldum kizlar kalbim carpti titreme mide bulantisi yasadim bigun ilaci icmedim kan testi yaptirdim yarin alcam ya beni nie boyle etkilio anlamiyorum asilamaya baslicaktim simdide kalbim okadar yavas atiyoki

Evet kızlar konumu kendim cevaplayarak kapatiyorum.Rabbim bana en güzel yaniti verdi.
14 gün sonra tsh im 5.15 ten 3.94 e düştü ve ayni ay hamile kaldım.
Rabbimin yanında imkansiz diye bisey yok.Umarim benim durumumda olanlarin da yüzleri güler.

bende oyle oldum ilaci birakmistim tekrar basladim baskadigim ay hamile oldugumu ogrendim ozaman baktirdim tsh 7y di .hamile kaldiktan sonra 20gun sonra tekrar baktir

Nasıl hamile kaldın canım. Tsh düşünce mi kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…