Tsh 5.15 ve hamilelik

Umudumbitmedi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
5.213
7.461
198
Slm arkadaslar.tshım 5.15 ve ilk defa doktora gittim.gebelik düsündüğümü söyleyince 25 mcg euthyrox yazdi.
Sizce ne kadar zamanda 2.5 altina düser.
Ben bu ay hamile kalmak istiyorum.ovulasyona 8 gün var.
Sizce ovulasyona kadar bu dozla düşer mi tshım?

Ilaci kullanmaya devam edin kisa surede dusecektir ayrica gebelige engel olacak kadar yuksek degil tshiniz yillardir ayni hastaliktan muzdaribim :) ben 150 kullaniyorum

Ilaci kullanmaya devam edin kisa surede dusecektir ayrica gebelige engel olacak kadar yuksek degil tshiniz yillardir ayni hastaliktan muzdaribim :) ben 150 kullaniyorum
Cok tsk ederim cvbiniz icin.bu deger benim gebe kalmama engel.herkeain bunyesine gore degisiyor.tsh 4 ken de hamile kalamadim.
Tüm hormonlarim normal.yumurtlamam da düzenli.esimde de bi sorun yok.lakin döllenme olmuyor.
Size de gecmis olsun
Sizce bu aya yetisir mi?

8 gun cok kisa bir sure genelde doktorlar 3 hafta veriyor dusup dusmedigine bakmak icin.ben hamile kaldigimda tshim 8di ilaci duzensiz kullandigim icin.sebepsiz yere 1 sene 2 sene hamile kalamayanlar var.o yuzden tsha baglamayin siz ilaci kullanin gerisi Allahin takdiri tsh hemen dusmeyecek bu ay olmayacak diye bir sey yok sen yumurtlama donemini iyi degerlendir yeter

Canim ayip olaak ama.düzenli değerlendiriyoruz.esimin spermi yüksek.hergün çalisıyoruz yine olmuyor.
Bide ben 2 ay once kürtaj oldum.daha kolay hamile kalmam lazim.
Ilaci iki gündür kullaniyorum.dr 15 gun sonra gel dedi.
Benim bir ay once tshim 4.1 di.yine kalamadim.sanirim bazi bunyeler hassas oluyor.

Madem oyle doktorunuz neden gecen ay ilaci yazmamis onu anlamadim
Ben gecen ay doktora gitmedim.kürtaj sonrası genel kan tahlili yaptırdim acilde.
Tsh a baktirdim.
Bu ay çalışmalara başladik yine bebek icin.baktim hamile kalamiyorum dedim ki kesin tsh tan.çunkü diğer değerlerim normal.
Doktorlar çok ilgisiz.benim 3 sene çocuğum olmadi.hepsi de biseyiniz yok gidin dediler.
Özele bile gittim.tabi eylul ayinda birden pat diye hamile kaldim.tahlilerime baktim ki bir tek tsh degisik.diger aylarda 4.99 ćivari.eylül ayinda 1.39.
Sonra araştirdim ki tshim düsünce hamile kalmisim.ama dokyorlarda tık yok.hicbiri dogru düzgün incelemedi.
Neyse bebegimin kalbi durdu.kürtaj sonrasi hele bi gidim baktirim dedim.4.1 cikti.

Merhaba bende bebek istiyorum 2 aydir kontrolde tsh 6ve 7 cikti iki kez yapildi bende ilaca basladim dusmeden hamilelik zormudur doktorum engel degil dedi ama hamile kalincada ilaca devam etmek gerekebilirmis.benimde hic troit sorunum olmamisti daha onceki hamileligimde bende merak ediyorum ne kadar surede duser diye.

Merhaba bende bebek istiyorum 2 aydir kontrolde tsh 6ve 7 cikti iki kez yapildi bende ilaca basladim dusmeden hamilelik zormudur doktorum engel degil dedi ama hamile kalincada ilaca devam etmek gerekebilirmis.benimde hic troit sorunum olmamisti daha oncekihamileligimde bende merak ediyorum ne kadarsurede duser diye.

Buarada ilac disinda birsey onerdimi beslenme ile ilgili bilginiz varmi troiti dusuren yiyecekleri tuketmekmi gerekir?

Dr bana ilac disinds bisey önermedi canim.bende ilk defa tiroit icin gittim.bilmiyorum açikcasi.
Ama bu değerler hamile kalmaya engel dedi.
Döllenmeyi engelliyor dedi.
Bende ne kadar sürede düser bilmiyorum.

canim bende ayni senin gibiyim sabahlari dereotuda kullan ben asilama yaptircam buay gelmiyo adet yine geciyo eskiden gununde olurdum troid etkilio benimde hersey normal.tsh gecen ay 6ydi bu ay 50 iciyorum bakalim insallah dusmustur cok dusuncede carpinti yapio bende korkuyorum yuksek doz kullanmaya

Canım neden aşilama yaptiriyorsun anlamadim.
Dereotu prolaktini yükseltiyor.korkuyorum kullanmaya.

3senedir olmadi zeynep kamil arastirmaya gittim kisirlik bolumune butun testleri yaptirdik hicbi sorun yok tsh yuksek hasimato troidim var.doktor sebebsiz dedi ilacla dusur dedi zaten dusuyo ama tekrar yukseliyo simdilik 50 mg kullaniyorum .bidaki adetinde gel asilama yapalim dedi sebebsizlere asilama yapioruz dedi

Ya nasil sebepsiz oluyor anlamiyirum
Bence ilgilenmiyorlar.canim iyi bi doktora daha görün.
Bu arada diger hormonlarin nasil.mesela değerleri kaç?
Ya bide haşimato neden dolayi oluyor.benimki 5.15 bendemi hasimato oluyorum?

diger hormonlar normal canim.dahileyeye gittiginde kan veriyosun antikorlarinada bakiolar onlar yuksek cikarsa hasimato oluyosun ultrasondan bakiolar yalanci nodul var. guatrin cok cesitleri var yani.butun hersey normal tsh yuksek sadece.rahim filmi kultur simir esinin kan tahlilleri sperm tahlilleri ultrasonda yumurta sayimi bunlara hep bakio kisirlik bolumu

Ya benim antikorlarima bakmadilar.üniversitedeyken baktirmistim.nodül yoktu.4 sene oldu.sence sonradan olmusmudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…