TRT spikerinin acı kaybı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898

TRT Haber'de "Türkiye Ajansı" programını sunan ve TRT'nin ilk başörtülü kadın spikeri olarak bilinen Ayşegül Yıldırım'ın 13 aylık kızı B. Ankara'daki evinin 4. katından balkondan düşerek yaşamını yitirdi.

Cumhuriyet'in haberine göre; Bebek B, Ankara Kayaç’taki Ortaköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Olay, pazar günü meydana geldi. İddiaya göre, Ankara’daki NATO yolu üzerindeki bulunan evlerinde iftar için hazırlık yapan Ayşegül-Eyüp Yıldırım çiftinin 13 aylık kızları Fransız balkon olarak tabir edilen balkona doğru yöneldi ve balkonun korkuluklarına çıktı. Dengesini yitiren bebek, aşağı düştü. Yıldırım çiftinin tek çocuğu olan B. kurtarılamadı. Acılı çiftin bebeği dün, Ankara Kayaç’taki Ortaköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. milliyet

çok üzücü, iftar telaşından fark etmediler herhalde, o yaşta beşiğinden atlayan bebek fransız balkondanda atlayabilir

off. Allahım ne büyük acı. Allah rahmet eylesin. ailesine sabırlar versin. çok kötü oldum okuyunca.

Son düzenleme:
Ay tuylerim diken diken oldu. Allah sabır versin. Ne kadar acı bir durum. .....

Allah rahmet eylesin sabırlar versin,çok üzüldüm.en korktuğum şeylerden biridir bu görünmez kazalar,ev kazaları..

Allah rahmet eylesin ya benim kizimda 13 aylik hemen kizim geldi aklima cok kotu oldum Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin insallah
En tehlikeli zamanlar ben yanimdan ayirmiuotum 1 dakika sesi cikmasin kontrol ediyorum allah korusun herkesin evladini

offf içim acıdı rabbim yardım etsin.

En en korktugum durum.Yegenım 2 yasını dooldurdu 4 gundur bizde 7.katta oturuyoruz.Sanıye peşinden ayrılmıyoruz.Allah korusun yarabbim.
Bayanında başı sagolsun.Evlat acısı nasıl bişeydir ki? Kimseye yaşatmasın rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…