TRT 1 de yayınlanan pembe dizi adını unuttum.

guldennnnnn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2024
282
48
13
32
2002 -2004 arası bir yıl TRT 1 de gündüz 13.00 da yayınlanan pembe dizi vardi. Başrol kadın akıl hastanesi gibi bir yerdeydi esir gibi birseydi gerilimliydi biraz çok birşey hatırlamıyorum ama kayınvalidesi bir yere kapatmıştı sanırım ordan kurtulutordu en son kayınvalidesi deliriyordu falan filan bir türlü bulamadım diziyi bilen var mi

O yıllarda lisedeydim öğle arası eve gelip ferhunde hanımları izlerdim, bahsettiğiniz diziyi hiç bilmiyorum

Marimar mı?

Pembe dizi kültürüm yoktur, ben ilkokuldayken annem izlerdi, ortaokulda arkadaşım birini tavsiye etmişti, bir iki bölüm bakıp bırakmıştım.
Dediginiz yıllar daha büyük olduğum zamanlar, o yıllarda TV izlemiyordum.

Nette aratınca o yıllarda yayınlanan diğer pembe diziler:
Seni daima seveceğim.
Ayrılan kalpler.
Güzel Virginia.
Aşk ve Nefret.
Gerçek aşk.
Asi mekek.
Rubi.
Fırtına.
Aşk ve gurur.
İkinci Şans.
Fırtınalı günler.

Başrol kadın akıl hastanesi gibi bir yerdeydi esir gibi birseydi
Rosalinda dizisinde kadın çocuğunu kaybedip akıl hastanesine düşüyor. Tam olarak sırasıyla hatırlamıyorum ama hastanede yangın mı ne çıkıyor yaşlı bir adamın eline düşüyor, adam onu kulübe gibi bir yere zincirliyordu. Ama trt'de değil atv'de çıkardı haftaiçi her gün. Emin olmadığım için chatgpt'ye sordum ve şöyle dedi:

"Rosalinda'nın kaldığı akıl hastanesinde bir gece yangın çıkar ve bina tamamen yanar. Bu kargaşada Rosalinda kaçar, ancak hafızasını kaybetmiş ve kim olduğunu unutmuştur. Sokaklarda yaşarken, Don Florentino adında yaşlı bir adam onu bulur ve evine alır. Don Florentino, Rosalinda'nın güzelliğine takıntılıdır ve ona Paloma Dorantes adını vererek dış dünyayla bağlantısını keser. Bu süreçte Rosalinda, hafıza kaybı ve esaret nedeniyle ciddi psikolojik sorunlar yaşar."

Yani çok yüksek ihtimalle Rosalinda'dan bahsediyorsunuz. Ve evet akıl hastanesine düşmesinde kaynananın parmağı varmış.

Rosalinda dizisinde kadın çocuğunu kaybedip akıl hastanesine düşüyor. Tam olarak sırasıyla hatırlamıyorum ama hastanede yangın mı ne çıkıyor yaşlı bir adamın eline düşüyor, adam onu kulübe gibi bir yere zincirliyordu. Ama trt'de değil atv'de çıkardı haftaiçi her gün. Emin olmadığım için chatgpt'ye sordum ve şöyle dedi:

"Rosalinda'nın kaldığı akıl hastanesinde bir gece yangın çıkar ve bina tamamen yanar. Bu kargaşada Rosalinda kaçar, ancak hafızasını kaybetmiş ve kim olduğunu unutmuştur. Sokaklarda yaşarken, Don Florentino adında yaşlı bir adam onu bulur ve evine alır. Don Florentino, Rosalinda'nın güzelliğine takıntılıdır ve ona Paloma Dorantes adını vererek dış dünyayla bağlantısını keser. Bu süreçte Rosalinda, hafıza kaybı ve esaret nedeniyle ciddi psikolojik sorunlar yaşar."

Yani çok yüksek ihtimalle Rosalinda'dan bahsediyorsunuz. Ve evet akıl hastanesine düşmesinde kaynananın parmağı varmış.
Ne üzücü bölümmüş...

Back
X