Troponin değeri sağlıkçı olanlar bakar mısınız? Acile gittim ama iyi hissetmiyorum

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
618
772
Bu değer normal mi? Doktordan iyi bilemem tabi ama ağrım çok fazla, göğsümde basınç var, geçmiyor. Kolumla birlikte ağrıyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-19-00-52-10-280_com.android.chrome.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 859
Normal sınırda. Sadece kana mı baktılar? Belki gazdır veya akcişerimizde enfeksiyon vardır. Bu aralar zatürre yaygın.

Normal sınırda. Sadece kana mı baktılar? Belki gazdır veya akcişerimizde enfeksiyon vardır. Bu aralar zatürre yaygın.
Evet, röntgen ve EKG de çekildi. Çok kötü zatürre de atlattım. Onlar için de iyi dedi doktor . Kolum da çok ağrıyor,mide ağrısı ile benzermis. Yüksek kolesterol hastasıyım, aile de kalp var. O yüzden vesveseye düştüm sanırım

Teşekkür ederim. Çok kalabalıktı gözden mi kaçtı diye panik yaptım. Nette 0.04 üzeri de yazınca. Var olun
Teşekkür ederim. Bir an tedirgin olup şüpheye düştüm. Nette yazan birim ng/mL. Buradaki ise ng/L. 1000 kat daha düşük. Zaten test için de yüksek duyarlı kit kullanılmış. 0,0002 olarak sonucunuzu düşünün.

Zatürreyi (ya da benzer hastalığı) atlatanlarda coviddeki gibi nefes darlığı devam ediyor. Çevremdekiler dökülüyor. Göğüs hastalıklarına gidin ya da acile giderseniz nefes alamadığınızı söyleyin, hava verirler belki.

Parmaktan oksijen satürasyonunu ölçtüler mi? Yüzde kaç?

Üç saat oldu acilden geleli, polikliniğe gideyim yarın dediğiniz gibi, umarım sabah olur bir an önce, çok çok teşekkürler

Üç saat oldu acilden geleli, polikliniğe gideyim yarın dediğiniz gibi, umarım sabah olur bir an önce, çok çok teşekkürler
Rica ederim. Yatarken rahat nefes almak için sırt üstü yatmayın. İnhalatörünüz varsa rahatlatabilir sizi. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…