Trombofoli paneli sonucumu yorumlayabilir misiniz?

Mutlu3065

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
57
4
1
26
Meraba 2 ay arayla 2 düşüğüm oldu her ikisi de 5. Haftada oldu . Kromozom testi ve trombofoli test sonucun ekte sizden ricam yorumlayabilir misiniz? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor şuan kromozom test sonucunu bekliyorum o şekilde doktora gösterecem sonuçları.

Eklentiler

• Screenshot_20250203-193733_BiP.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 19
Ben de bu testten verdim. Ne zaman verdiniz kan?

Bazı hastaneler geç düşüyor sonuçları yoğunluktan olsa gerek sizin kaç düşük oldu pek

Canım muhtemelen gebelik oluşunca kan sulandırıcı başlar doktor sana bir kadın doğuma git görüş. Bende de doktorun hamilelik haberini alınca aspirin başla kalp atışından sonra iğne başlayacağız dedi. Doktorunla süreci oaylşar bir yol haritası çizersiniz

Bazı hastaneler geç düşüyor sonuçları yoğunluktan olsa gerek sizin kaç düşük oldu pek
Benim 1 kürtaj oldu. Sonuçlar çıkmadı ama daha önce gittiğim dr direkt aspirin kullan demişti sonuçlara bakmadan. Şimdi merak ediyorum yeterli mi iğne de lazımmı diye

Bence sonuçları bekleyin şuan gebelik var mi peki aspirin normal bildiğimiz aspirin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…