Gebeliğe Hazırlık trombofili testi yaptiran arkadaslar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Undemay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
105
197
53
mrb arkadaslar suan dusuk yapiyorum malesef dr m 1 veya 2 hafta icinde kanama biter dedi o zmn gidcem kontrole bu trombofili yaptirmak istiyorum eger bi sorun varsa tedavi olayim diye dr m ozelde oldugu icin fiyat sormadim siz nerde ne kadara yaptirdiniz ve ne kadr surede cikti sonuc bide bu psikoljiyi atlatmak var bakalim rabbim aratmasin evlat eksikligi

Büyük geçmiş olsun. Ben de yeni yaptırdım ikinci kez bebek kaybı yaşadım ilki beş haftalıktı düşük başlamıştı bu da dokuzuncu haftada idi kalbi durmuştu. İkisinde de kürtajla alındı. Doktorum üniversite hastanesinde profesör ancak ben onun özel muayenehanesine gidiyorum. Trombofili paneli genlerim üniversitede tıbbi genetikte tarandı. 10 günde de çıktı.

Büyük geçmiş olsun. Ben de yeni yaptırdım ikinci kez bebek kaybı yaşadım ilki beş haftalıktı düşük başlamıştı bu da dokuzuncu haftada idi kalbi durmuştu. İkisinde de kürtajla alındı. Doktorum üniversite hastanesinde profesör ancak ben onun özel muayenehanesine gidiyorum. Trombofili paneli genlerim üniversitede tıbbi genetikte tarandı. 10 günde de çıktı.
uni hastneleri disinda devlet veya ozel lerde yapiodur demi bu testi

bu arada cok sagolun arkadaslr ilk okucakti ama melek oldu bebegim cok ama cok zor elimden hic bise gelmedi simdi bana kalani idrar testim ve beta degerlerim oldu

uni hastneleri disinda devlet veya ozel lerde yapiodur demi bu testi
Elbette özeller de yapar ya da seni özel yapan tanı merkezlerine/laboratuvarlara yönlendirirler
bu arada cok sagolun arkadaslr ilk okucakti ama melek oldu bebegim cok ama cok zor elimden hic bise gelmedi simdi bana kalani idrar testim ve beta degerlerim oldu[/QUOTE

Benim de tesellim çok daha büyükken kaybetmemek oldu. Neler duyuyorum okuyorum insanlar sekiz aylık gebe iken kayıp yaşıyorlar düşünsene tekmelerini hareketlerini hissediyorlar o dönemde ismi odası eşyaları her şeyi belli olur. Olabilecek en hafif şekilde atlattım diye düşün.

haftalik olarak dr bise dememisti kese fln gormemisti ama beta 510.10 du en son sonra duştu zaten sanirim 3 veya 4 haftalik oluo
kimyasal gebeliğe mi giriyor o zaman? 1 sefer mi başınıza geldi..
Benim de 1 kanıtlanmış, 1 kanıtlanmamış yani şüpheli kimyasalım var. Bu ay da aksi bir durum olursa bu yollara ben de gireceğim de ondan soruyorum

kimyasal gebeliğe mi giriyor o zaman? 1 sefer mi başınıza geldi..
Benim de 1 kanıtlanmış, 1 kanıtlanmamış yani şüpheli kimyasalım var. Bu ay da aksi bir durum olursa bu yollara ben de gireceğim de ondan soruyorum
evet ilk defa oldu bende sonrasinda tekrar yasamak adina arastiyorum

mrb arkadaslar suan dusuk yapiyorum malesef dr m 1 veya 2 hafta icinde kanama biter dedi o zmn gidcem kontrole bu trombofili yaptirmak istiyorum eger bi sorun varsa tedavi olayim diye dr m ozelde oldugu icin fiyat sormadim siz nerde ne kadara yaptirdiniz ve ne kadr surede cikti sonuc bide bu psikoljiyi atlatmak var bakalim rabbim aratmasin evlat eksikligi

Geçmiş olsun canım Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda hayırlı bir evlat inşallah.
bende 6 haftalık 1 düşük yaşadım mart 2017 de ablamda 2 düşük yaptı sonrasında trombofili çıktığı için iğne kullandı hamileliğinde ve sağlıklı 2 çocugu var bende ablamın durumunu doktora anlatınca benimde düşüğüm olunca genetik olması yüksek ihtimal diye devlet hastanesindeki doktorum trombofili testi yaptı 1 ay da çıktı sonuç düşük olsa da risk var olduğu için hamile kalınca keseyi görüp clez-xane 0,4 iğne kullanmaya başladım.
ancak devlet hastanelerinde genelde en az 2 düşük şartı koşuyorlar genelde bu testi yapmak için.

evet ilk defa oldu bende sonrasinda tekrar yasamak adina arastiyorum
sizin ki kese görülmediği için düşük sınıfına girmiyor. Ben de sizle aynı sıkıntıyı yaşadım, o yüzden şuan çok tahlil yapılacak durum görmüyorum.
Yine de yaptıracak olursanız bizleri de bilgilendirin burdan çok iyi olur.

Arkadaşlar ben de 10 gun once bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum.6 haftalikti bebegim.İkincisinde de ayni sorunu yasamaktan korktugum icin genetik test yaptirmak istiyorum. Nasil bir yol izlememiz gerekiyor anlatir misiniz.

Back