Trombofili sonucum

ismigizli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
133
-17
29
Hanımlar merhaba, 3 düşükten sonra araştırmak için genetik test verdik trombofili paneli sonucum bu şekilde çıktı anlayan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkürler

Eklentiler

• image.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 247
Ilk geni anlamadım da ikinci ve ücüncu siradaki genlerde mutasyon çıkmış. Bu eğiliminiz oldugu gösterir, hafif oranda mı yoksa yüksek oranda mı olup olmadığına doktorunuz karar verecektir.

Mthfr lerde heterozigot diğerleri normal benim de mthfr lerden biri heterozigot gelmişti pıhtılaşma riski açısından anlamı çok olmadığı için hiç kan sulandırıcı kullanmadım 36+3 hafta olduk.

Pai neden tam açıklamalı değil :) benim homozigot çıkmıştı mthfrler de aynı...
Ben mthfr Ler HETEROZİGOT çıktığı için kan pıhtılaşması var sanıyordum megersem pai homozigot olduğu icinmis , mthfrler sanırım vitaminler ile ilgili bir bozukluk. Sonuç kan sulandiricilar ile devam :)
Sizin doktorunuz ne diyecek çok merak ediyorum.

Doktorum Kan pıhtılaşmam olmadığını söyledi, ama yinede Oksapar ve Coraspine devam. Şimdi birde Klomene başladım, Yarın tekrardan Doktoruma gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…