signatured Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2020 3 4 27 26 Ekim 2024 Konu Sahibi signatured #1 konuyu öğrendim. Son düzenleme: 26 Ekim 2024
S sevimmmli Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 884 177 23 26 Ekim 2024 Konu Sahibi signatured #2 signatured .!.: konuyu öğrendim. Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir bende merak ettim
signatured Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2020 3 4 27 26 Ekim 2024 Konu Sahibi signatured #3 Paneli yaptırmadan aptt vb tahlillerle sonucun öğrenilip öğrenilmeyeceğini merak etmiştim ama paneli yaptırmadan kesin sonuç alınamıyormuş. Aptt, inr gibi değerler anlık oluyormuş sanırım
Paneli yaptırmadan aptt vb tahlillerle sonucun öğrenilip öğrenilmeyeceğini merak etmiştim ama paneli yaptırmadan kesin sonuç alınamıyormuş. Aptt, inr gibi değerler anlık oluyormuş sanırım
Faylinn Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2021 565 344 29 Ekim 2024 Konu Sahibi signatured #4 signatured .!.: Paneli yaptırmadan aptt vb tahlillerle sonucun öğrenilip öğrenilmeyeceğini merak etmiştim ama paneli yaptırmadan kesin sonuç alınamıyormuş. Aptt, inr gibi değerler anlık oluyormuş sanırım Genişletmek için tıkla... Merhaba test yaptırdınız mı sonuç çıktı mı acaba benim de 3 hafta oldu mesaj gelecek dediler bekliyorum
signatured .!.: Paneli yaptırmadan aptt vb tahlillerle sonucun öğrenilip öğrenilmeyeceğini merak etmiştim ama paneli yaptırmadan kesin sonuç alınamıyormuş. Aptt, inr gibi değerler anlık oluyormuş sanırım Genişletmek için tıkla... Merhaba test yaptırdınız mı sonuç çıktı mı acaba benim de 3 hafta oldu mesaj gelecek dediler bekliyorum