Bu testi hangi birim istıyor canım kadın dogum muKızlar merhaba trombofili paneli testi yaptırdım pazartesi doktora gşddicemm sizce bu normall dimi
Aynen kadın doğum istiyor. Bende yeni yaptırmıştım.Bu testi hangi birim istıyor canım kadın dogum mu
Ne güzel hepsi normal çıkmışKızlar merhaba trombofili paneli testi yaptırdım pazartesi doktora gşddicemm sizce bu normall dimi
süper hepsi normalKızlar merhaba trombofili paneli testi yaptırdım pazartesi doktora gşddicemm sizce bu normall dimi
Evet kadın doğum istiyorBu testi hangi birim istıyor canım kadın dogum mu
Merhaba testi nasıl ve nerde nekadar ücrete yaptırdınız yardımcı olur musunuz lütfenKızlar merhaba trombofili paneli testi yaptırdım pazartesi doktora gşddicemm sizce bu normall dimi
Ben devlet hastanesinde yaptırmıştım. İki hafta da falan çıkmıştı sonuç. Kadın doğum doktoru istemişti.Merhaba testi nasıl ve nerde nekadar ücrete yaptırdınız yardımcı olur musunuz lütfen
Nerde yaptırdınız kaç günde çıktı sonuçlar acabaAynen kadın doğum istiyor. Bende yeni yaptırmıştım.
Teşekkür ederimBen devlet hastanesinde yaptırmıştım. İki hafta da falan çıkmıştı sonuç. Kadın doğum doktoru istemişti.
Nasılmış sonuçlarınız gösterdinizmi mthfr lerde bişeyler var yazmışsınız sankiNerde yaptırdınız kaç günde çıktı sonuçlar acaba
Gösterdinmi sonuçları acaba neymiş mthfr deki mutasyonEki Görüntüle 2613570
KIZLAR BUDA BENİM GENETİK SONUCUM MTHFR OLANLARDA MUTASYON VAR SANIRIM HETEROZŞGOT AMA ŞU 4G/4G OLANI ANLAMADIM ONUN ANLAMI NE Kİ
Lütfen benim sonuçlarıma da bakar mısınız? 2 düşük 1 kimyasalım vardı. Son hamileliğimde oksapar 4000lik kullandım. Ama yine bebegimin kalbi durdu. Dozu az gelmiş olabilir mi ? Bir bilginiz var mı ? Lütfen yardım edin :'(Herşey gayet güzel hepsi normal çıkmış canm
Canm senin sonuçların benimkine göre daha fazla benm iki gende heterozigot var dr dusuk tozda ihne kullanacaksin dedi bende 1 dış gebelik 1 kimyasal ve 1 dusuk yaptım senin ilacın tozu daha fazla olmalıLütfen benim sonuçlarıma da bakar mısınız? 2 düşük 1 kimyasalım vardı. Son hamileliğimde oksapar 4000lik kullandım. Ama yine bebegimin kalbi durdu. Dozu az gelmiş olabilir mi ? Bir bilginiz var mı ? Lütfen yardım edin :'(
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun. Daha önceki iki dusugumde pıhtılaşma sorunumu bilmiyordum. Son olarak kimyasal gebelik geçirdim ve üniversite hastanesinde testlerim yapıldı. 3. Hamileliğimi öğrenince igneleri kullandım sadece ama o da bir fayda vermedi. Bu ignelere çok guvenmistim :'(Canm senin sonuçların benimkine göre daha fazla benm iki gende heterozigot var dr dusuk tozda ihne kullanacaksin dedi bende 1 dış gebelik 1 kimyasal ve 1 dusuk yaptım senin ilacın tozu daha fazla olmalı
Amin inşallah bir zamanı var hepimiz onu bekliyoruz napalim hayırlısıCok teşekkür ederim Allah razı olsun. Daha önceki iki dusugumde pıhtılaşma sorunumu bilmiyordum. Son olarak kimyasal gebelik geçirdim ve üniversite hastanesinde testlerim yapıldı. 3. Hamileliğimi öğrenince igneleri kullandım sadece ama o da bir fayda vermedi. Bu ignelere çok guvenmistim :'(
Rabbim tez zamanda sağlıkla etsin inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?