Gebeliğe Hazırlık Trombofili paneli testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dndd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dndd

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
10
5
16
32
Kızlar merhaba trombofili paneli testi yaptırdım pazartesi doktora gşddicemm sizce bu normall dimi

Eklentiler

• IMG_20200321_123333.jpg
    162,5 KB · Görüntüleme: 1.100
Kızlar merhaba trombofili paneli testi yaptırdım pazartesi doktora gşddicemm sizce bu normall dimi
Bu testi hangi birim istıyor canım kadın dogum mu

Merhaba testi nasıl ve nerde nekadar ücrete yaptırdınız yardımcı olur musunuz lütfen

KIZLAR BUDA BENİM GENETİK SONUCUM MTHFR OLANLARDA MUTASYON VAR SANIRIM HETEROZŞGOT AMA ŞU 4G/4G OLANI ANLAMADIM ONUN ANLAMI NE Kİ

Herşey gayet güzel hepsi normal çıkmış canm
Lütfen benim sonuçlarıma da bakar mısınız? 2 düşük 1 kimyasalım vardı. Son hamileliğimde oksapar 4000lik kullandım. Ama yine bebegimin kalbi durdu. Dozu az gelmiş olabilir mi ? Bir bilginiz var mı ? Lütfen yardım edin :'(

Eklentiler

• IMG_20200418_174127.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 248
Canm senin sonuçların benimkine göre daha fazla benm iki gende heterozigot var dr dusuk tozda ihne kullanacaksin dedi bende 1 dış gebelik 1 kimyasal ve 1 dusuk yaptım senin ilacın tozu daha fazla olmalı

Canm senin sonuçların benimkine göre daha fazla benm iki gende heterozigot var dr dusuk tozda ihne kullanacaksin dedi bende 1 dış gebelik 1 kimyasal ve 1 dusuk yaptım senin ilacın tozu daha fazla olmalı
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun. Daha önceki iki dusugumde pıhtılaşma sorunumu bilmiyordum. Son olarak kimyasal gebelik geçirdim ve üniversite hastanesinde testlerim yapıldı. 3. Hamileliğimi öğrenince igneleri kullandım sadece ama o da bir fayda vermedi. Bu ignelere çok guvenmistim :'(
Rabbim tez zamanda sağlıkla etsin inşallah hepimize

Amin inşallah bir zamanı var hepimiz onu bekliyoruz napalim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…