- 22 Ağustos 2016
- 235
- 215
Merhabalar 2 kimyasal ardından trombofili paneli testi yaptırdım. Sonuçlarım aşağıdaki şekilde. Kromozom testi henüz çıkmadı.
MTHFR 677C>T POLİMORFİZMİ NORMAL
PAI-1 4G/5G POLİMORFİZMİ 4G/5G
MTHFR 1298 A>C POLİMORFİZMİ HETEROZİGOT
FAKTÖR XIII V34L NORMAL
PROTROMBİN 20210 MUTASYONU NORMAL
FAKTÖR V LEİDEN MUTASYONU NORMAL
Bu sonuçlara göre tıbbi genetik kadın doğum doktorun karar versin kan sulandırcı başlanabilir dedi ancak kendi doktoruma henüz görünemedim başka bir kadın doğum doktoruna sonuçlarımı gösterdiğimde kan sulandırıcı hap başlamamı hamile kalırsam da iğne ile devam etmem gerektiği ve hamile kalmazsam üç ay sonra ilacı kesmem gerektiğini söyledi.
Şimdi aklıma takılan şu daha önce bu durumu yaşayanlarınız var ise hamile kalmadan mı kan sulandırıcı başladınız yoksa kese görüldükten sonra mı başladınız ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
MTHFR 677C>T POLİMORFİZMİ NORMAL
PAI-1 4G/5G POLİMORFİZMİ 4G/5G
MTHFR 1298 A>C POLİMORFİZMİ HETEROZİGOT
FAKTÖR XIII V34L NORMAL
PROTROMBİN 20210 MUTASYONU NORMAL
FAKTÖR V LEİDEN MUTASYONU NORMAL
Bu sonuçlara göre tıbbi genetik kadın doğum doktorun karar versin kan sulandırcı başlanabilir dedi ancak kendi doktoruma henüz görünemedim başka bir kadın doğum doktoruna sonuçlarımı gösterdiğimde kan sulandırıcı hap başlamamı hamile kalırsam da iğne ile devam etmem gerektiği ve hamile kalmazsam üç ay sonra ilacı kesmem gerektiğini söyledi.
Şimdi aklıma takılan şu daha önce bu durumu yaşayanlarınız var ise hamile kalmadan mı kan sulandırıcı başladınız yoksa kese görüldükten sonra mı başladınız ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.