• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trombofili Paneli 6lı Yardım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi dncg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dncg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
6
0
1
28
Merhaba
2 sene içinde bir 8 haftalık gebeliğim ve birde kimyasal gebeliğim olumsuz sonuclaninca doktorumuz genetik tahliller yaptı. Sonuçlarım bu şekilde çıktı ve doktorum telefonda genetik ayiklamali tüp bebek yapılmalı düşükler bu yüzden olabilir dedi. Araya haftasonu girdiği için gidip yuzyuze görüşemedim lütfen yardımcı olur musunuz sonuçlardan anlayan birileri açıklayabilir mi acaba??

Eklentiler

• 20250103_172034.jpg
    20250103_172034.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 20
Heterezigot kan pıhtılaşmasında genetik olarak sorun var demektir.
tüp bebekte sizden yumurtalar alınacak eşinizin spermiyle buluşturulacak daha sonra 5. Güne ulaşan embrıyolar için pgt yapılacak . Temız gelenler transfere uygun şekilde degerlendırılecek

Tüp bebek zorunlu mu peki? Kan sulandirici iğne yada ilaçlar ile çözülebilirliği yok mu sizce?

Tüp bebek zorunlu mu peki? Kan sulandirici iğne yada ilaçlar ile çözülebilirliği yok mu sizce?
Pıhtılaşmanız var. Kan sulandırıcı kullanacaksınız gebe olduğunuzda. Genetikli tüp bebeğe normal gebe kalabliyorsanız gerek yok diye düşünüyorum. Bildiğiniz taşıyıcı olduğunuz bir hastalık da yoksa. Siz başka doktora daha görünün

Pıhtılaşmanız var. Kan sulandırıcı kullanacaksınız gebe olduğunuzda. Genetikli tüp bebeğe normal gebe kalabliyorsanız gerek yok diye düşünüyorum. Bildiğiniz taşıyıcı olduğunuz bir hastalık da yoksa. Siz başka doktora daha görünün
merhabalar kromozom analizi sonucum resimdeki gibi çıktı. Doktorum daha eşimin sonucuna bakmadı ancak benim sonucuma göre ayiklamali tüp bebek yapılmalı düşükler bu yüzden olabilir dedi.
Screenshot_20250104_121453_Microsoft 365 (Office).jpg

Back
X