Pıhtılaşma yokmu ?Merhaba . Normal . Bir sorun yok .
Merhaba benim de pai 4g-4g homozigottu gebeliğimde oksapar iğne ve ecopirin kan sulandırıcı ilaç kullandım sağlıkla bebeğime kavuştum çok şükür.siz de kan sulandırıcı kullanacaksınız muhtemelenYorumlayabilir mi bilen biri lütfenn
Oksapar 4000 günde 1 verdi doktorummm yeterli gelirmi sizin igne dozu kaçtı? Aspirin içiyimmi bende yanınaaa?Merhaba benim de pai 4g-4g homozigottu gebeliğimde oksapar iğne ve ecopirin kan sulandırıcı ilaç kullandım sağlıkla bebeğime kavuştum çok şükür.siz de kan sulandırıcı kullanacaksınız muhtemelen
Günde 1 di benim de evet. Aspirin konusunu doktorunuza danışın benim yönlendirmem doğru olmaz .Oksapar 4000 günde 1 verdi doktorummm yeterli gelirmi sizin igne dozu kaçtı? Aspirin içiyimmi bende yanınaaa?
Tabi tabii yook iğnenizin 4000 mi 6000 lik mi olduğunu meram ettim sadece doz olarak :)Günde 1 di benim de evet. Aspirin konusunu doktorunuza danışın benim yönlendirmem doğru olmaz .
4000 benim deTabi tabii yook iğnenizin 4000 mi 6000 lik mi olduğunu meram ettim sadece doz olarak :)
Süperrr :) darısııı başımaaa inşallahhhh kucağıma almak sağlıkla benimde Allahın izniyle yolun daha çok başındayımm fakat iğne yakıyormuş bayaa4000 benim de
İnşallah sağlıkla kavuşursunuzSüperrr :) darısııı başımaaa inşallahhhh kucağıma almak sağlıkla benimde Allahın izniyle yolun daha çok başındayımm fakat iğne yakıyormuş bayaa
Aminnn , maşaallaah ona sağlıkla büyüsün inşallahİnşallah sağlıkla kavuşursunuz.ağustos ayında mı doğacak . benim kızımda geçtiğimiz Ağustos'ta doğdu.şu an 4 bucuk aylık . İğneler evet başlarda yakıyor ama alışacaksın son zamanlar hissetmiyordum bile
Ben de geçen yıl bu zamanlar yeni hamileydim ondan dedimAminnn , maşaallaah ona sağlıkla büyüsün inşallah5 haftalığım sanırım ağustosun sonu yada eylül başı denk gelecek :)