Trombofili 6 lı test sonucu 5 haftalık gebeyim acilll 🙏

ksk191235

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2024
192
41
31
Yorumlayabilir mi bilen biri lütfenn🙏

Eklentiler

• IMG_2953.jpeg
    IMG_2953.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 39
hayır yok . Protrombin ve faktör V leiden pıhtılaşma olarak değerlendirilir . Diğerleri zararsız varyant kabul ediliyor artık .

Merhaba benim de pai 4g-4g homozigottu gebeliğimde oksapar iğne ve ecopirin kan sulandırıcı ilaç kullandım sağlıkla bebeğime kavuştum çok şükür.siz de kan sulandırıcı kullanacaksınız muhtemelen
Oksapar 4000 günde 1 verdi doktorummm yeterli gelirmi sizin igne dozu kaçtı? Aspirin içiyimmi bende yanınaaa?

Süperrr :) darısııı başımaaa inşallahhhh kucağıma almak sağlıkla benimde Allahın izniyle yolun daha çok başındayımm fakat iğne yakıyormuş bayaa😩
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz 🤲🤲.ağustos ayında mı doğacak . benim kızımda geçtiğimiz Ağustos'ta doğdu.şu an 4 bucuk aylık 🥰. İğneler evet başlarda yakıyor ama alışacaksın son zamanlar hissetmiyordum bile

İnşallah sağlıkla kavuşursunuz 🤲🤲.ağustos ayında mı doğacak . benim kızımda geçtiğimiz Ağustos'ta doğdu.şu an 4 bucuk aylık 🥰. İğneler evet başlarda yakıyor ama alışacaksın son zamanlar hissetmiyordum bile
Aminnn , maşaallaah ona sağlıkla büyüsün inşallah❤️ 5 haftalığım sanırım ağustosun sonu yada eylül başı denk gelecek :)

X