Trombofili 6 lı test sonucu 5 haftalık gebeyim acilll 🙏

hayır yok . Protrombin ve faktör V leiden pıhtılaşma olarak değerlendirilir . Diğerleri zararsız varyant kabul ediliyor artık .

Oksapar 4000 günde 1 verdi doktorummm yeterli gelirmi sizin igne dozu kaçtı? Aspirin içiyimmi bende yanınaaa?

Süperrr :) darısııı başımaaa inşallahhhh kucağıma almak sağlıkla benimde Allahın izniyle yolun daha çok başındayımm fakat iğne yakıyormuş bayaa
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz .ağustos ayında mı doğacak . benim kızımda geçtiğimiz Ağustos'ta doğdu.şu an 4 bucuk aylık . İğneler evet başlarda yakıyor ama alışacaksın son zamanlar hissetmiyordum bile

Aminnn , maşaallaah ona sağlıkla büyüsün inşallah 5 haftalığım sanırım ağustosun sonu yada eylül başı denk gelecek :)

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlara sorum var yardımcı olursanız sevinirim. 6 haftalık hamileyim Hergün karnımdan iğne oluyorum. Ama iki gümdür farkettim iğne vurulan yerde deri altında top gibi şişlik var ve deri üstü de morarmış. Aynı durumu yaşayan var mı? Sıkıntı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…