• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trombofili 6 lı test sonucu 5 haftalık gebeyim acilll 🙏

ksk191235

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2024
224
75
13
31
Yorumlayabilir mi bilen biri lütfenn🙏

Eklentiler

• IMG_2953.jpeg
    IMG_2953.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 49
hayır yok . Protrombin ve faktör V leiden pıhtılaşma olarak değerlendirilir . Diğerleri zararsız varyant kabul ediliyor artık .

Merhaba benim de pai 4g-4g homozigottu gebeliğimde oksapar iğne ve ecopirin kan sulandırıcı ilaç kullandım sağlıkla bebeğime kavuştum çok şükür.siz de kan sulandırıcı kullanacaksınız muhtemelen
Oksapar 4000 günde 1 verdi doktorummm yeterli gelirmi sizin igne dozu kaçtı? Aspirin içiyimmi bende yanınaaa?

Süperrr :) darısııı başımaaa inşallahhhh kucağıma almak sağlıkla benimde Allahın izniyle yolun daha çok başındayımm fakat iğne yakıyormuş bayaa😩
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz 🤲🤲.ağustos ayında mı doğacak . benim kızımda geçtiğimiz Ağustos'ta doğdu.şu an 4 bucuk aylık 🥰. İğneler evet başlarda yakıyor ama alışacaksın son zamanlar hissetmiyordum bile

İnşallah sağlıkla kavuşursunuz 🤲🤲.ağustos ayında mı doğacak . benim kızımda geçtiğimiz Ağustos'ta doğdu.şu an 4 bucuk aylık 🥰. İğneler evet başlarda yakıyor ama alışacaksın son zamanlar hissetmiyordum bile
Aminnn , maşaallaah ona sağlıkla büyüsün inşallah❤️ 5 haftalığım sanırım ağustosun sonu yada eylül başı denk gelecek :)

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlara sorum var yardımcı olursanız sevinirim. 6 haftalık hamileyim Hergün karnımdan iğne oluyorum. Ama iki gümdür farkettim iğne vurulan yerde deri altında top gibi şişlik var ve deri üstü de morarmış. Aynı durumu yaşayan var mı? Sıkıntı mı?

Back