Gebeliğe Hazırlık Trombafili paneli testi kaç günde çıkıyor ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.119
6.893
398
Ayın 26 sına araştırma hastanesine randevu aldım 2 düşük yaptım diyip test yaptıracağım korunma sürem bitti ama artık tek düşündüğüm o testi yaptırabilmek.sizlerin kaç günde çıkmıştı ? bir de yalan söyleyeceğim için içim bir huzursuz ama yaptırmazsam da içim rahat etmeyecek

Ben 3 düşük yaptım ve bütün sonucları yaptırdım trombofili paneli 6 lı testti kromozom testi hormon testleri eşimde kromozom ve sperm testi yaptırdık beraber hepsinin çıkması 1 buçuk ayı alıyor sadece kromozom testi uzun sürüyor benm testler geçen hafta çıktı sadece pıhtılaşma çıktı kanımda başka birsorun yok

Kromozom da istemeli miyim ? Pıhtılaşma diyecektim ama kromozom da istersem eşimin de kan vermesi gerekli mi ? Bir tanıdığım doktora danıştım pıhtılaşma yaptır sadece yeter dedi

benim tam 1 ay sonra çıkmıştı.
trombofili dediğin test için bikaç tüp kan alıyolar. İçinde protein s / c bağışıklığa dair bi iki değer daha var bir de pıhıtlaşma paneli var onda da 6-7 gen bakılıyor. Eşinle git. Eşinden de kan alacaklar. Kromozomlarınıza da bakılacak elbette. Devlet hastaneleri normalde 3 düşükten önce yapmıyolar. Üniversite hastanesinde yaptırdım ben doktoru ikna ettim de. Bi sonraki kontrolde başka doktor vardı 2 düşükle kim yaptı bu testleri dedi. Anlamıyorum illa 3 tane evladım mı ölmeli çok saçma.

Benim annemin ailesşnde pıhtılaşmadan ölen 4 kişi var biraz da ondan korktuğum için yaptırmak istiyorum 2 düşük dersem ve bu durumu anlatırsam kabul ederler sanırım Maalesef eşim evhamlı olduğumu düşünüyor o gelmez yaptırmaz test falan

neyin evhamı 2 kayıp var eşinize evhamlanmak için kaç tane lazım acaba. Tabi acıyı çeken biziz onlara bişey olduğu yok. Valla hayır deseydi tıpış tıpış getirirdim eşimi. Ama o benden önce koşuyor sağolsun. eşine söyle yıl olmuş 2020 bin bir türlü hastalık var evham değil bu gayet haklsıınız araştırın sonra pişman olmayın

1 kez düşük yaşadım ama içim hiç rahat değil bu yüzden 2 diyip test yaptıracağım.Eşim de bir kez oldu hepsinde aynı olacak değil ya diyor fakat benim içimden bir his yaptırmam gerektiğini söylüyor randevu aldım bu yüzden

Benim korkum 2 düşük yapmadığım anlaşılır mı ? Hani e nabızdan çıkıyor ya her şey

Bana ilk kimyasalda pıhtılaşma testini yapmışlardı. Kadın doğum doktoru yönlendirdiği için. 3 haftada çıkmıştı

bence de git. Ben de ilk düşüğümde doktor yüzünden yaptırmadım özelde parası neyse verip yaptırcaktım artık çok bunalmıştım. Biliyosun yüksek meblağlar. Özel hastanede takibimi yapan doktorum olaiblir ilk gebelikte araştırmaya gerek yok dedi onu diinledim. sonra ikinci bebeğim de düştü. 2 genimde pıhtılaşma çıktı. Bilseydim belki de yavrum şu anda kucağımdaydı

Kromozom da istemeli miyim ? Pıhtılaşma diyecektim ama kromozom da istersem eşimin de kan vermesi gerekli mi ? Bir tanıdığım doktora danıştım pıhtılaşma yaptır sadece yeter dedi
Ben de çok araştırdım ve danıştım herkes aynı şeyi söyledi, eğer ailede öykü yoksa ilk kayıp için genetik teste hiç gerek yok anlamı yok dediler, sadece benden kan alınacak pıhtılaşma testleri için, doktorum yönlendirecek, şu anda beklemedeyim kürtajım çok yeni..

Ben de bu cumartesi kürtaj oldum. Ablam 2 kürtaj oldu ailede var. Benim ilk geneliğimdi. Genetik araştırmaya gitti kürtaj parçası bir de kan pıhtılaşma testi yaptırıcam. Özel hastanede nasıl işliyor süreç? Ya da kan pıhtılaşma var mıdır varsa çözümü nasıl oluyot?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…