• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Troit tahlili en son hap içtikten kaç saat sonra yapılabilir?

Harununozlemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
96
21
38
38
Kızlar ben bu akşam 8 buçuk gibi troit hapı içtim ama, yarın aç karnına TSH tahlili verecektim. Yuttugum hap tahlil sonucunu etkiler mi ?

Tiroid hapini neden aksam ictiniz
ben tahlil vereceksem en son bigun öncesinden sabah ac karnina icerim hapi ertesi gun de hapi icmeden ac karnina tahlili verir verdikten sonra hemen ilacimi icerim ben bu sekilde yapiyorum

ben tahlil vereceksem en son bigun öncesinden sabah ac karnina icerim hapi ertesi gun de hapi icmeden ac karnina tahlili verir verdikten sonra hemen ilacimi icerim ben bu sekilde yapiyorum
Bende ayni sekilde yaparim tahlil zamanalari, ilacinizdan fayda gorebilmek icin ac karnina icmelisiniz zaten.

O gün içmeyi unuttugum için akşam içtim o yüzden kan vermedim bugun yarın vericem tşk ederim

Back