İlacını kullanırsan bişi olmaz
İlaç vermedi mi bende tiroit hastasıyım yıllardır evet biraz kilom var,ama ilacımı düzenli kullandığım için aynı kilodayım,tiroit ilaçları ömür boyu kullanılan ilaçlardır.Merhaba arkadaşlar troidi olan arkadaşlar dr a gittim kan tahlili sonucu ve ultrason sonucu troidimin yavaş çalıştığını öğrendim. şimdiki kilomu koruyamamaktan ve kilo almaktan korkuyorum aranızda böyle bir sorunu olan var mı liste uygulayan var mı ?yardımcı olur musunuz
İlaç vermedi mi bende tiroit hastasıyım yıllardır evet biraz kilom var,ama ilacımı düzenli kullandığım için aynı kilodayım,tiroit ilaçları ömür boyu kullanılan ilaçlardır.
bnmde yavas çalışıyo eurohuxgibi bi bir ilaç kullanıorum 50mg olanını .. Ben geçen yıl nisan ayından beri kullanıorum her ay kan verip değerimi ölçtürüyorum doktor ona göre ilacın dozunu ayarlıo. Suan normale döndü. 6 ay snra kontrole gitcem ilacı kulçanmaya devam etcem. Tiroidden mi bilmem ama eskisi kadar rahat kilo veremiyorumMerhaba arkadaşlar troidi olan arkadaşlar dr a gittim kan tahlili sonucu ve ultrason sonucu troidimin yavaş çalıştığını öğrendim. şimdiki kilomu koruyamamaktan ve kilo almaktan korkuyorum aranızda böyle bir sorunu olan var mı liste uygulayan var mı ?yardımcı olur musunuz
bnmde yavas çalışıyo eurohuxgibi bi bir ilaç kullanıorum 50mg olanını .. Ben geçen yıl nisan ayından beri kullanıorum her ay kan verip değerimi ölçtürüyorum doktor ona göre ilacın dozunu ayarlıo. Suan normale döndü. 6 ay snra kontrole gitcem ilacı kulçanmaya devam etcem. Tiroidden mi bilmem ama eskisi kadar rahat kilo veremiyorum
Bende 100 mg ama ben 150 mg kullanıyorum,1 tüm içiyorum birde yarım,küçük hapı bile bölüyorum ki 150 olsun diye.Benim ki farklı ilaç.Lev. Diye başlıyor.verdi canım euthyrx diye 50 mg verdi
yooo kilo alımı yapmadı bende. bence kullan zararı yok faydası var inanki. gebelik mi düşünüyosun ? tsh kaç çıktı senin ?bende aynı ilacı kullanıyrum canım da kilo alımı yapar mı diye de korkuyrum
Bende 100 mg ama ben 150 mg kullanıyorum,1 tüm içiyorum birde yarım,küçük hapı bile bölüyorum ki 150 olsun diye.Benim ki farklı ilaç.Lev. Diye başlıyor.
yooo kilo alımı yapmadı bende. bence kullan zararı yok faydası var inanki. gebelik mi düşünüyosun ? tsh kaç çıktı senin ?
yok yok kişlo aldıran bir ilaç değil bildgm kadarıyla. ben geçen yıl bnisan ayından beri kullanıorum bir sıkıntısını görmedim bu arada hayırlısı olsun her serde bir hayır vardır peki tsh kaç çıktı senin ?yok canım nişanlı idim ayrıldım yani o hayallerr ooooo çokk sonraya kaldı belki de hiç. korktum canım simdiki kilomu muhafaza edemezsem aldırısa diye
yok yok kişlo aldıran bir ilaç değil bildgm kadarıyla. ben geçen yıl bnisan ayından beri kullanıorum bir sıkıntısını görmedim bu arada hayırlısı olsun her serde bir hayır vardır peki tsh kaç çıktı senin ?
Canım bikac ay bende kullandm onu şuan normalmis kesti doktor. Ilk verdiginde kilodan korktum bende ama hic öyle bir problem olmadı cok şükür. Adetim duzensizdi onun için gittigimde degerlerim yükselmiş ondan olabilir dediler gerçekten de düzene girdi şimdi. Düzenli kullan bence sende canmverdi canım euthyrx diye 50 mg verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?