TROİDİ OLANLAR???

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba arkadaşlar troidi olan arkadaşlar dr a gittim kan tahlili sonucu ve ultrason sonucu troidimin yavaş çalıştığını öğrendim. şimdiki kilomu koruyamamaktan ve kilo almaktan korkuyorum aranızda böyle bir sorunu olan var mı liste uygulayan var mı ? yardımcı olur musunuz

İlacını kullanırsan bişi olmaz

İlaç vermedi mi bende tiroit hastasıyım yıllardır evet biraz kilom var,ama ilacımı düzenli kullandığım için aynı kilodayım,tiroit ilaçları ömür boyu kullanılan ilaçlardır.

bnmde yavas çalışıyo eurohuxgibi bi bir ilaç kullanıorum 50mg olanını .. Ben geçen yıl nisan ayından beri kullanıorum her ay kan verip değerimi ölçtürüyorum doktor ona göre ilacın dozunu ayarlıo. Suan normale döndü. 6 ay snra kontrole gitcem ilacı kulçanmaya devam etcem. Tiroidden mi bilmem ama eskisi kadar rahat kilo veremiyorum

bende aynı ilacı kullanıyrum canım da kilo alımı yapar mı diye de korkuyrum

verdi canım euthyrx diye 50 mg verdi
Bende 100 mg ama ben 150 mg kullanıyorum,1 tüm içiyorum birde yarım,küçük hapı bile bölüyorum ki 150 olsun diye.Benim ki farklı ilaç.Lev. Diye başlıyor.

bende aynı ilacı kullanıyrum canım da kilo alımı yapar mı diye de korkuyrum
yooo kilo alımı yapmadı bende. bence kullan zararı yok faydası var inanki. gebelik mi düşünüyosun ? tsh kaç çıktı senin ?

Bende 100 mg ama ben 150 mg kullanıyorum,1 tüm içiyorum birde yarım,küçük hapı bile bölüyorum ki 150 olsun diye.Benim ki farklı ilaç.Lev. Diye başlıyor.

inşallah haplar çözüm olur da normale döner benim annemdee ablamda da var

yooo kilo alımı yapmadı bende. bence kullan zararı yok faydası var inanki. gebelik mi düşünüyosun ? tsh kaç çıktı senin ?

yok canım nişanlı idim ayrıldım yani o hayallerr ooooo çokk sonraya kaldı belki de hiç. korktum canım simdiki kilomu muhafaza edemezsem aldırısa diye

yok canım nişanlı idim ayrıldım yani o hayallerr ooooo çokk sonraya kaldı belki de hiç. korktum canım simdiki kilomu muhafaza edemezsem aldırısa diye
yok yok kişlo aldıran bir ilaç değil bildgm kadarıyla. ben geçen yıl bnisan ayından beri kullanıorum bir sıkıntısını görmedim bu arada hayırlısı olsun her serde bir hayır vardır peki tsh kaç çıktı senin ?

hatırlamıyrum ama normal değerler arasındaydı dr yine de ilaç verdi ardından ultrason cektırdık orada sağ ve sol lobda çıktı. halbukı ablamın tsh si siyahla yazılmı ve yüksekti ama dr haklı çıktı . bir de amin canım hayırdır inşallah herkes hakkında

Gecmis olsun bende de vardı hipertiroid ama cok kilo verdim kalbi zorladı sonra tamamen aldırdım tiroid bezini simdi sizin kullandığınız ilaçtan kullanıyorum ama uc tane bende vücutta hıc hormon yok cunku. Soya ve soya ürünlerinden uzak durmanız gerek cunku tiroid hormonunun emilimini cok azaltıyor. Bir de tuzun iyotuyla ilgili bir sey vardı ama unuttum onu doktora sormanız lazım :)

verdi canım euthyrx diye 50 mg verdi
Canım bikac ay bende kullandm onu şuan normalmis kesti doktor. Ilk verdiginde kilodan korktum bende ama hic öyle bir problem olmadı cok şükür. Adetim duzensizdi onun için gittigimde degerlerim yükselmiş ondan olabilir dediler gerçekten de düzene girdi şimdi. Düzenli kullan bence sende canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…