• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Troid, yumurtlama tembelliği ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

youmine

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
119
46
13
26
Merhaba arkadaşlar benim tsh değerim 5,68 çıkmıştı. Ötröx kullanıyorum 50 mg. Geçen ay da sağ yumurtam 18 cmydi iyiydi ama solda yumurtlama tembelliği varmış. Suan t4 1,48 t3 3,50 sizce değerler nasıl gebe kalabilir miyim lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Tshın yüksek çıkması gebeliğin olmamasına etki edebilir ama direk ilişkili değildir, ilacı düzenli kullanıyorsanız etki eder bununla ilgili problem yaşamazsınız. Yumurtlama tembelliği asıl engelleyen faktör, bununla ilgili klomen vs. vermedi mi doktorunuz

Tshın yüksek çıkması gebeliğin olmamasına etki edebilir ama direk ilişkili değildir, ilacı düzenli kullanıyorsanız etki eder bununla ilgili problem yaşamazsınız. Yumurtlama tembelliği asıl engelleyen faktör, bununla ilgili klomen vs. vermedi mi doktorunuz
Hayır vermedi neredeyse ilgilenmedi bile :( sizce ciddi bi sorun mu

Bende de yumurta tembelliği var aynı zamanda tiroid 4tü ilaçla 2.66 kadar düştü. Ama doktor en fazla 2.5 olmalı dedi. Bir kere klomen ve iğne tedavisi oldum iki yumurta oluşmasına rağmen gebelik olmadı. Bu ay rahim filmi çektirdim. Eğer doğal yolla olmazsa femara isimli ilaca başlatıcak doktorum 9 aydır olmadı çünkü

Hayır vermedi neredeyse ilgilenmedi bile :KK43: sizce ciddi bi sorun mu

Öyleyse başka bir doktora görünün bence. Ne kadardır hamile kalamıyorsunuz?
Ciddi bir sorun değik bende de aynı problemler var ama doktor takibi ve ilaç tedavisi gerekiyor bazı durumlarda

Merhaba arkadaşlar benim tsh değerim 5,68 çıkmıştı. Ötröx kullanıyorum 50 mg. Geçen ay da sağ yumurtam 18 cmydi iyiydi ama solda yumurtlama tembelliği varmış. Suan t4 1,48 t3 3,50 sizce değerler nasıl gebe kalabilir miyim lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Ben 5.30 la hamile kaldım canım 7. Ayima girdim . Hamile kalmadan 3/4 ay önce TSH 84 tü 5.30 lara düşünce hamile kaldım .

Öyleyse başka bir doktora görünün bence. Ne kadardır hamile kalamıyorsunuz?
Ciddi bir sorun değik bende de aynı problemler var ama doktor takibi ve ilaç tedavisi gerekiyor bazı durumlarda
7 aydır deniyoruz Okmeydanı hast rand aldım tekrar bakılayım

Bende de yumurta tembelliği var aynı zamanda tiroid 4tü ilaçla 2.66 kadar düştü. Ama doktor en fazla 2.5 olmalı dedi. Bir kere klomen ve iğne tedavisi oldum iki yumurta oluşmasına rağmen gebelik olmadı. Bu ay rahim filmi çektirdim. Eğer doğal yolla olmazsa femara isimli ilaca başlatıcak doktorum 9 aydır olmadı çünkü
Anladım gerçekten beklemesi zor. Rabbim hepimize şifa ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Benimde tiroid testim yarın doktora gostericem kızlar kaç çıktı merak ediyorum. . Saha önce 3 te çıktı 1 de. Yani değişti arada.
Doktor bunu 2 den düşürmeden asilama ya baslamayalim dedi. 2. Aşılamam olucak ins bidaha ki reglim de
Pko var normelde😑 doktorum bunun ilacı tedavisi yok dedi. Amh 15 yüksek çıktı. .
Pko malum. Ama adet oluyorum.
Amh nasil düşer kızlar yoruldum çok üzülüyorum artık
Amh için bir ilaç çare yokmu

Ay kızlar şimdi bakaym dedim cikmis tiroid sonucum nasıl sizce ?
TSH 1.66
Serbest T4 0.75
Serbest T4 3.76

Gerçekten çok istiyoruz 7 ay oldu hala tık yok :KK43:
Sana şöyle söyleyim bir yıl denemediğim halt kalmadı kur kalmadı en rahat olduğum ay hamile kaldım kafaya çok takma ovulasyon günlerini takip et Allah'ın izniyle olur 7 ay çok değil .bide hergun yumurta ye yumurtan kalitelessin

Sana şöyle söyleyim bir yıl denemediğim halt kalmadı kur kalmadı en rahat olduğum ay hamile kaldım kafaya çok takma ovulasyon günlerini takip et Allah'ın izniyle olur 7 ay çok değil .bide hergun yumurta ye yumurtan kalitelessin
Tamam dikkate alıcam teşekkür ederim

Engel değil bende aynı ilacı kullanıyorum aynı doz. Doktorum biz gebelikte 2.5 altı istiyoruz TSH ı dedi . Engel değil demedi ilacınızı düzenli kullanın . Ben de 4 aydır istiyorum henüz olmadı geçen ay doz yetersiz gelmiş TSH 8.5 olmuş yükseltti dozunu Şubat kontrolüm var

P
Engel değil bende aynı ilacı kullanıyorum aynı doz. Doktorum biz gebelikte 2.5 altı istiyoruz TSH ı dedi . Engel değil demedi ilacınızı düzenli kullanın . Ben de 4 aydır istiyorum henüz olmadı geçen ay doz yetersiz gelmiş TSH 8.5 olmuş yükseltti dozunu Şubat kontrolüm var
[/QU

Pardon engel demedi

Anladım ben de troid testi vereceğim bakalım kaç olmuş

Back