Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla ilaç tedavisi sonucunda troid hormonunuz normale döndüğünde saç dökülmeniz de durup yeni saçlar çıkmaya başlar.
Sıkmayın canınızı, doğru şampuanınızı bulduktan sonra da (ben bioxcin kullanıyorum, memnunum onu deneyebilirsiniz) şampuanınızı çok sık değiştirmeyin inşallah sağlıklı saçlara kavuşursunuz.
3yıl extrox 50 içtim..
Anemi & demir & vitamin& b12 eksikliği var..
Troid düzeldi lakin saclar halen dökülüyor. .
Yıllardır tiroit hastasıyım ben levetiron kullanıyorum saçlarım deli gibi dökülüyordu gür ve sık saçlarım vardı,dökülenlerin yerine çıktı tabi dökülmesi azaldı ama yinede dökülüyor fakat saçlarım artık çok ince pırasa sapı gibi birşey çok cansız ve cılız.Hanımlar yıllardır saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Bu konuda bir çok doktora gittim kan testlerimde bir problem çıkmadı. Doktorların önerisiyle farklı markaların şampuan, serum, losyon, gıda takviyesi gibi ürünlerini uzun yıllar kullandım fakat sonuç alamadım. Son olarak endokrin bölümüne gittim ve d vitamini eksiliği, troid problemim( yavaş çalışıyor) olduğunu öğrendim. Doktorum troid için Euthyrox 25 mcg, d vitamini eksikliği tedavisi için ise iğne verdi. Dökülmem yavaşladı fakat yıllardır uygulanan tedavilere rağmen büyük oranda saç kaybı yaşadım. Troid problemi sonucu saçları dökülen ve tedaviyle dökülen saçları tekrardan çıkan var mı? Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevirim.
Hanımlar yıllardır saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Bu konuda bir çok doktora gittim kan testlerimde bir problem çıkmadı. Doktorların önerisiyle farklı markaların şampuan, serum, losyon, gıda takviyesi gibi ürünlerini uzun yıllar kullandım fakat sonuç alamadım. Son olarak endokrin bölümüne gittim ve d vitamini eksiliği, troid problemim( yavaş çalışıyor) olduğunu öğrendim. Doktorum troid için Euthyrox 25 mcg, d vitamini eksikliği tedavisi için ise iğne verdi. Dökülmem yavaşladı fakat yıllardır uygulanan tedavilere rağmen büyük oranda saç kaybı yaşadım. Troid problemi sonucu saçları dökülen ve tedaviyle dökülen saçları tekrardan çıkan var mı? Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevirim.
Yıllardır tiroit hastasıyım ben levetiron kullanıyorum saçlarım deli gibi dökülüyordu gür ve sık saçlarım vardı,dökülenlerin yerine çıktı tabi dökülmesi azaldı ama yinede dökülüyor fakat saçlarım artık çok ince pırasa sapı gibi birşey çok cansız ve cılız.
Bende iki hafta once hipotiroid hastasi oldugumu ogrendim saclarim deli gibi dokuluyor tepe kismi iyice acildi inan artik piskolojim bozuldu
biraz koku kalıyo ama ben çıkarmak için iki defadan fazla yıkamıyorum olsun önemli olan SAÇ hem evdekiler yaklaşinca kokmadığımı söylüyolar belki de psikolojik ben bildiğimdenBen bir ara kendi yaptigimiz hakiki zeytinyag sabununu kullandim 1 sene kadar cok iyi gelmisti ve gurlesmisti onu birakinca sampuana donunde dokulme oldu acaba bu sarimsagi denesem yine sabunu kullaniyorum kokusunu yok edebilirmiyim ki
bende de vardı kansızlık ve d vitaminindenmiş ama ben 3 aydır haftada iki defa sarımsak dövüp sulandırıp sürüyorum iki saat sonra yıkıyorum dökülmesi bıçak gibi kesildi çok şğkür 2 -3 ay içinde dibinden ince küçük tüylerde çıktı onlarıda biotinle kalınlaştırıp güçlendiriyorum